Slovenija : Anglija – Rezervacija kart

Pred nami je tekma z Anglijo, na kateri bomo, v vodilni vlogi, prisotni tudi Dragonsi. Naša navijaška skupina za to tekmo v sodelovanju z NZS pripravlja tudi koreografije, tri pike proti “veliki” Angliji pa bi Sloveniji pomagale do avtomatične uvrstitve na EP 2016, oziroma “skorajda” že zagotovile mesto v dodatnih kvalifikacijah.

Zaradi OGROMNEGA zanimanja vseh Dragonsov, pripadnikov navijaške skupine, njihovih članov in nečlanov je potrebna nujna rezervacija kart.

Cena karte za člane je 5 EUR, za nečlane pa 15 EUR. Karte se bodo po rezervacijah prevzemale dvakrat (verjetno v istem tednu pred tekmo). Na dan tekme prevzem kart iz naše kvote NE BO možen, razen po predhodnem dogovoru. Vsi tisti, ki ne prihajate iz Ljubljane boste si pač morali najti kontaktno osebo, ki bo karte za vas prevzela in plačala.

Pozor! Predvsem zaradi drugih skupin, ki prihajo na naš sektor na tekmah reprezentanc z otroškimi vrtci (družine in podobne stvari) je vstop na navijaško tribuno onemogočen osebam izpod 16 let.

Več informacij in podatkov o tekmi bo na voljo v naslednjih dneh.

KARTE SO RAZPRODANE.