Gostovanje v Gorico – Mi smo za spremembe!

V soboto ob 17:00 Olimpija gostuje v Gorici (cena karte je 4 EUR, nastanjeni smo na “pločevinki”).

Olimpija si je včeraj, s porazom proti Rudarju, zelo priprla vrata za avtomatsko uvrstitev v Evropo. V kolikor Koper osvoji pokal v Evropo peljejo “le” tri mesta. Sramotno je, da se po lanski sezoni, ko smo osvojili le sedmo mesto, že spet “tresemo” za uvrstitev v tekmovanja, ki nam, navijačem, pomenijo največ – v Evropo. Na žalost je apatija ob slabih rezultatih in nasplošno slabi sliki na terenu ter ugrabljenemu klubu, prizadela tudi nas. 

A v zadnjem času se kažejo znaki, da bo tudi tega obdobja nekoč konec in da je možno, da nam bo, vsem skupaj, Olimpija nekoč v prihodnosti prinašala tudi lepe novice. V Ekipi je bilo objavljenih več člankov v katerih se je pokazalo, da alternativa obstaja, da je resna, in da Olimpija navkljub razgradnji vseh vrednot ostaja velik klub.

Dragonsi spremembe v klubu jasno in glasno podpiramo. Predsednik kluba, Izet Rastoder, je imel sedem let časa, več kot preveč, da pokaže svoje znanje v nogometu. Tega ni pokazal in sedaj ima, verjetno, zadnjo možnost, da se iz kluba umakne, a ga hkrati ne potopi. Po poročanju medijev ima na mizi 4 milijonsko ponudbo Milana Mandariča, ki je v nogometnem svetu znan in spoštovan. Gre za gospoda, ki ga na BBCju imenujejo kot “Football’s Mr Fixit” – prevod, verjetno, ni potreben.

Zato apeliramo na vse, ki si v prestolnici želijo kvaliteten nogomet in urejen nogometni klub, da podprejo spremembe – IZET ADIJO!

11143076_891645217561263_6444951146875620918_n

Navijaška gibanja povsod po svetu so pod močnim primežem represivnih organov (Policije). Enega izmed najslabših položajev imajo navijači na Poljskem. Dawid, počivaj v miru. CHWDP!

“Poziv navijačem”

“Poljski navijač s strani policije ustreljen in ubit”