Petek ob 20:00 – PREBUDIMO LJUBLJANO – Vsi na Prešerca!

Konec je temnega obdobja v Olimpiji, ki je bila v preteklosti ugrabljena tistim, ki jo zares nosimo v srcu. Dejstvo je, da odhoda nismo veseli samo mi, ampak je le ta razveselil veliko večino ljudi, ki so z Izetom Rastoderjem sodelovali na nogometnem področju. Izet Rastoder je preteklost, naš pogled pa je usmerjen v prihodnost.

Čas je, da Dragonsi prebudimo Ljubljano in se malce “podružimo” v centru Ljubljane. Saj poznate tisto našo: “Zato, ker znamo skupi držat,… “

Dobimo se v petek ob 20.00 uri na Prešercu. Tisti, ki ste bili z nami že ob praznovanju 25 letke, veste, da je bilo noro. Tudi tokrat je udeležba obvezna, nekaj bomo spili, prižgali kako bakljo in se še bolj povezali pred začetkom nove sezone.

Mrtvilo je bilo dovolj dolgo, zato je čas, da naredimo malo zabave v centru najlepšega mesta na svetu!

Vsi v petek ob 20:00 na Prešerca!

Komunikacija s klubom je bila ponovno vzpostavljena

Po več kot enoletni prekinitvi normalne komunikacije med navijaško skupino in klubom smo se včeraj v popoldanskih urah sestali s kandidatom za predsednika Olimpije, gospodom Milanom Mandaričem in z generalnim direktorjem kluba. Govorili smo o prihodnosti Olimpije, predstavljeni so nam bili tako kratkoročni kot dolgoročni načrti delovanja kluba pod novim vodstvom, pogovarjali smo se o sodelovanju med navijaško bazo in klubom.

Kandidat za predsednika Olimpije se zaveda ključnega pomena navijačev v zgodbi nove velike Olimpije. Povedal je, da bo, kot vsak človek, delal tudi napake, a da je pomembno, da se o napakah pogovarjamo. Z novim generalnim direktorjem kluba smo se dogovorili za redno sestankovanje in dialog, predstavili pa smo tudi agresivno medijsko poročanje ob njegovem imenovanju, ki je navijaško bazo razvnelo.

Zaradi preteklih slabih izkušenj vseh navijačev Olimpije je dejstvo, da zaupanja v Olimpijo ni. Zaupanje je lahko izgubiti, veliko težje pa ga je povrniti. Dragonsi verjamemo, da je začrtana pot pozitivna, v kolikšni meri in kako jo bodo klubski uradniki uresničili, pa bomo videli v naslednjih mesecih.

Green Dragons Ljubljana