Slovenija : Anglija – zadnje informacije

Nedeljsko popoldne bo prvo po več kot letu dni, ko se naša skupina vrača na Sever, na tekmo Slovenija : Anglija. Karte za naše člane in nečlane so že davno pošle, tako da dodatnih kart za legende, prijatelje in vse, ki niso izpolnili rezervacijo kart NI.

Na Severu so poleg nas na tekmah reprezentance tudi ostali slovenski navijači, Dragonsi pa se dobimo nad našim odrom pod našim vodjem navijanja. OBVEZNO JE, da ste na tribuni ob 17:00 in da ste zaradi izvedbe koreografije pozorni na navodila.

Tisti, ki ste karte rezervirali, pa jih še niste prevzeli, lahko to storite v četrtek med 17:00 in 18:00 v Balonu za Bežigrajskim štadionom. Tisti, ki niste iz Ljubljane, kontaktirajte naš email shop@green-dragons.com, prevzem bo urejen na dan tekme do 16:00.

Piknik Union Olimpija

V želji, da bo naša spletna stran še bolj zanimiva, bomo ob vsako tedenski objavi vsebin s spletne strani pokomentirali aktualno dogajanje v klubih. KK Union Olimpija je v soboto na Stožicah organizirala “piknik” za svoje navijače, sponzorje, otroke in starše iz mladinskega pogona. Organizacija je bila res na presenetljivo visokem nivoju. Konec meseca bo skupščina tudi na košarkaškem klubu, po informacijah iz kluba pa se naš predragi bananar (na srečo) ne zanima za prevzem  kluba.