Nedelja, 17:45 – Olimpija : Celje / Sever vedno je s teboj!

V nedeljo se je zgodilo tisto, kar so generacije Dragonsov pred vami čakale že več kot desetletje. Olimpija je premagala in nadigrala Maribor, ga prehitela na lestvici in je v aktivni borbi za prvo mesto na lestvici. Kdo si je še pol leta nazaj mislil, da je to mogoče?

Olimpija je v zadnjih dveh mesecih in pol naredila mnogo korakov naprej, še več sprememb pa pričakujemo v naslednjih tednih in mesecih. Največji premik naprej se je zgodil na terenu, kjer je nastala kemija med navijači in igralci, prvi hodimo na tribune v veliko večjih številkah kot prej, drugi pa na igrišču puščajo svoje srce, borijo se za sveti dres, kot tega prej nismo bili vajeni.

To je nekaj izmed razlogov, da tvoja neudeležba v nedeljo ne bi smela biti opravičljiva. V Ljubljano prihaja Celje, pred nami sta dve domači tekmi, obedve se bosta igrali v nedeljo ob 17:45. Prodaja kart za Sever bo eno uro pred tekmo pred našim vhodom na Severu, zaradi večje udeležbe pa vse naprošamo, da ne prihajate zadnje minute.

Cena karte je 3 EUR za člane in 6 EUR za nečlane.

Na vse Dragonse apeliramo, da se v skupino včlanijo. Članska izkaznica pride celih 30 EUR, z njim imaš mnogo ugodnosti, včlaniš pa se lahko v nedeljo pred tekmo ali v četrtek od 17:00 do 18:00 v ŠC Triglav za Bežigrajskim štadionom. Z včlanitvijo pomagaš skupini pri organizaciji koreografij, prevozov, zastav, grafitov in tako dalje.

V nedeljo bo odprt tudi naš shop na Severu, v njem se bo poleg vseh artiklov iz našega webshopa dalo dobiti tudi naše nove šale – cena je 15 EUR za nečlane in 12 EUR za člane.

šal15

Green Dragons Ljubljana