VSI V MARIBOR! VSI V ZELENEM!

VSI NA DERBI V MARIBOR V ZELENEM!

Se spomnite zdaj se je že kar nekajkrat zgodilo, da je tekma pred derbijem vedno prinesla poraz in ne zmage? Vedno smo se bali takšnih tekem, ker smo vedeli, da tudi, če ne bi smeli, porazi vseeno vplivajo na udeležbo določenih ljudi!ZDAJ TEH IZGOVOROV NI, igralci so svoje danes opravili z odliko, mi pa bomo to spet naredili v nedeljo!Ta video naj doseže vse zdajšnje, bivše in bodoče Dragonse! OBETA SE NORO GOSTOVANJE NA DERBI, kjer navijanja 90+ minut ne poznajo.Več informacij o gostovanju na http://green-dragons.com/2015/08/sreda-olimpija-koper-1730-in-nedelja-maribor-olimpija-2015/

Posted by Green Dragons Ljubljana on Wednesday, August 12, 2015

Gostovanja v Maribor so vedno nekaj posebnega. Gre za poseben občutek, ki ga z besedami preprosto ni možno opisati. Pri nas je potenca še nekoliko višja, saj se že leta in leta borimo za naš sveti klub, prehodili smo že vse njive Slovenije, kante pa nismo dvignili že več kot 20 let. Tu je tudi ključna razlika med nami in prekotrojanci. Svoj klub bodrimo in za njega živimo, ne glede na to kakšna je lokalna podpora, kakšni so rezultati in kakšna je klima okoli kluba.

Za nas je že urejena strategija kluba kot Liga prvakov. Si upaš zamislit, kaj bo, če slučajno začne klub stopati po pravi poti? Ne glede na vse, moramo pohvaliti borce v dresih svetega kluba, ki so generalko pred derbijem opravili z odliko.

Dobri rezultati in aktiven boj za najvišja mesta so zagotovo prepričala kar nekaj več navijačev za nedeljski izlet v Maribor.

Za Dragonse je organiziran vlak, kar pomeni, da se lahko naša Olimpija nadeja zelo bučne podpore. Apeliramo tudi na ostale navijače Olimpije, ki se bodo derbija udeležili, da sodelujejo z nami pri spodbujanju naših igralcev.

Dobimo se ob 15:30 na Maistru, NUJNO JE, DA SI OBLEČEN V ZELENO! Cena s karto in prevozom je za člane 15€, za nečlane 2€ več, prijave pa so spodaj.

Karte za tiste z lastnim prevozom se bodo dobile pred Ljudskim vrtom po ceni 5 EUR.

VSI NA ZELENI VLAK!