Nedelja, 17:45 – Olimpija : Rudar Velenje & pomoč Kraljem ulice

V nedeljo ob 17:45 pričakujemo nov naval na Sever in Stožice. Kemija, ki se je v zadnjih 2 mesecih in pol naredila med Severom, C tribuno in terenom je nekaj, kar je Ljubljana pogrešala verjetno že vse od evroligaških uspehov v Hali Tivoli in obdobja zlate reperezentance za Bežigradom. In del tega si tudi ti!

Zaslužite si, da vam posredujemo pohvale iz vseh strani. Telefoni brnijo, ljudje ne morejo verjeti, da je možno, da je v Ljubljani taka nogometna evforija. Pa je vprašanje, če gre za evforijo, ali pa gre samo za to, da ima Ljubljana končno po desetletjih, nogometni klub, katerega je vredna. Vsaka tekma je enako pomembna in na vsaki tekmi gre Olimpija na zmago. Naša naloga pa je, da podpremo, tako kot na preteklih tekmah, našo inštitucijo. S pesmijo, s koreografijami, z zastavami.  Po tekmi z Rudarjem je reprezentančni break, nasledanja domača tekma pa je šele konec meseca septembra, pred nami pa so tri gostovanja.

UDELEŽBA V NEDELJO JE NUJNA!

Prodaja kart je eno uro pred tekmo na Severu. Cena kart je 3 EUR za člane in 6 EUR za nečlane. POZIVAMO VSE, DA NE HODITE ZADNJE MINUTE. Pravi navijač je na tribuni vsaj 15 če ne več minut pred tekmo. Vsi tisti, ki se še niste včlanili imate sedaj eno izmed zadnjih možnosti. Včlanjevanje je pred Severom, cena članske pa je 30/40 EUR.

Naša trgovina bo odprta tako kot vedno, če nam bo le uspelo pa bomo v njem predstavili tudi kak nov artikel. Več o tem pa na naši facebook strani.

Kralji ulice rabijo oblačila

Dragonsi smo v preteklosti že večkrat pomagali Kraljem ulice in naše sodelovanje je že skorajda tradicionalno.  Ob vsaki veliki noči jim prinesemo pekovske izdelke, večkrat pa smo tudi že imeli zbiranje oblačil za njihovo skladišče.

Na ušesa nam je prišlo, da je njihovo skladišče čisto prazno. Pozivamo VSE navijače Olimpije, da jim pomagajo. Oblačila, ki se vam valjajo po omarah spravite v vreče in jih pred tekmo dostavite do vhoda na Sever, kjer jih boste predali odgovornim, ti vam bodo pa v zahvalo podarili nekaj nalepk naše navijaške skupine. Angažirajmo se, bližajo se mokri dnevi, v Mariboru je recimo že minus pet stopinj in fante (punce) z ulice je potrebno obleči pred jesenjo.

Green Dragons Ljubljana