Znana je cena članske izkaznice, samo še en teden je do žreba za turnir!

Dragonsi se po uspešnih pogovorih z novimi predstavniki Olimpije vračamo na Sever. Prva prvenstvena tekma bo na sporedu že kmalu, 18.7. na Stožice prihaja Gorica, en teden prej pa bo generalka – tako za klub, kot za igralce, kot za trenerje in tudi za nas, navijače – na prijateljski tekmi s Kubanom iz Krasnodarja.

Z upravo smo se dogovorili, da bo vstop za člane 3 EUR, za nečlane 6 EUR, medtem, ko je cena članske izkaznice 40 EUR za nove, vse stare člane (ki so kadarkoli v preteklosti imeli člansko izkaznico) pa pozivamo, da se čimprej včlanijo, vsaj dokler imajo znižano članarino (ki za njih znaša 30 EUR). Nakup članske lahko opravite tudi preko spleta, o vseh ugodnostih pa si lahko preberite na tej povezavi.

Prvo včlanjevanje bo že naslednji petek, od 16:00 do 18:00 v Baru Arkade na Tržnici.

Samo še en teden je do (sedaj že) tradicionalnega, 11. Green Dragons turnirja. Žreb je naslednji petek ob 18:00, prijavljenih je že osem ekip, za ravno toliko ekip pa je tudi še prostora. Prijava in vse informacije so na voljo na tej povezavi.

V spletni trgovini so na voljo tudi trije novi artikli: Majice We are back, retro majice “Le eno življenje imam in tega Olimpiji dam” in zelene majice 1988 (z detajlom ljubljanskega in slovenskega grba). Prvič bodo na voljo pred petkovim žrebom na včlanjevanju in nato na samem turnirju.