Enajsti, tradicionalni Green Dragons turnir

Navijaška skupina Green Dragons za soboto, 4.7.2015 organizira tradicionalni, že enajsti Green Dragons turnir v Jami. NK Olimpija Ljubljana nam je, po zamenjavi oblasti, brez kakršnihkoli vprašanj, prijazno odstopila zgornje igrišče, tako, da turnir BO. Verjetno še s kakšnim napredkom pri organizaciji.

Pravila

Igra se 4+1, vsaka ekipa pa ima lahko še 3 menjave (v primeru poškodbe oz. v večini primerov prevelike alkoholiziranosti kakšnega člana ekipe). Ekipa torej šteje najmanj 5 in največ 8 članov. Kako je z nečlani na turnirji? Niso tolerirani. Izjema so ekipe, ki so tradicionalne na turnirju. Same vedo, katere so, gre pa za ljudi, ki so v preteklosti pustili velik pečat v skupini in za ekipe, ki na turnirjih igrajo že od vsega začetka.

Prostora je za 16 ekip. Sistem igranja je določen – 4 skupine, 4 ekipe, vsak igra 3 tekme. V playoff se uvrstita 2 najboljši ekipi. Če je ekip manj se sistem lahko spremeni, vsaka ekipa pa bo zagotovo odigrala najmanj 2 tekmi. Tekme se bodo predvidoma začele ob 10:00. Igra se 2*10min, razpored turnirja pa bo objavljen po žrebu, ki bo v petek, 03.07.2015 ob 18:00 v Bar Arkade na Tržnici.

Prijava na turnir poteka spodaj, preko obrazca, plačilo prijavnine pa je nujno do žreba (denar se bo pobiral od 16:00 do 18:00 na dan žreba), na katerem se prevzamejo tudi stvari, ki jih vsak prijavljeni dobi za prijavnino (ki znaša, tako kot lansko leto, 15 EUR na osebo) – dve majici, 2 bona za pijačo in bon za hamburger.

Prijava

Prijava je možna do zapolnitve mest.