Zeleno-beli se ponovno vračamo v deželo cvička! – Torek, 16:00 – Ivančna Gorica : Olimpija

Naši nogometaši so v petek odigrali prvo od treh gostovanj in le-tega oddelali z odliko. Prav tako smo tudi mi ponovno nakazali slovenski ultras sceni, kaj pomeni glasno navijati 90+ minut za svoje barve. Naša udeležba na vseh treh gostovanjih je nujna, zato tudi v torek ne smeš manjkati!

V drugem krogu pokala Slovenije se bodo zmaji pomerili s klubom, ki trenutno nastopa v tretji slovenski nogometni ligi. Z NK Ivančno Gorico. Drugo gostovanje bo ravno tako noro, kajti bližina Ljubljane z Ivančno Gorico lahko samo še pripomore k večjemu navalu navijačev zeleno-belih v deželo cvička. Prevoz smo ponovno uredili tako za člane, kot seveda za nečlane. V Ivančno pa gremo z zelenim vlakom! Cena prevoza je 4,5€ za člane in 5,5€ za nečlane. Cena karte za ogled tekme pa bo za člane 5€, za nečlane 10€. Zbor bo ob 14:00 ob Maistru na glavni železniški postaji. Odhod pa ob 14:30! Zmaje na drugem gostovanju lahko spremljaš že za nekaj manj kot 10€. Tako da, izgovorov ni! Na tekmo VSI! Prijave za zeleni vlak so odprte od danes naprej in so nujne. V kolikor bo prišlo do kakršnekoli spremembe v organizaciji gostovanja, vam javimo takoj, zato spremljajte FB.

O tistem zadnjem od treh gostovanj, ki bo v soboto 19.9. v Novi Gorici pa mislimo, da ni potrebno zgubljati preveč besed. Kajti o tem gostovanju že govori vsa Ljubljana. Za začetek pa vam zaupamo, da smo se potrudili in tudi za tretje gostovanje ponovno zagotovili prevoz za vse Dragonse(člane in nečlane). Ostale informacije glede tega gostovanja pa še sledijo!

Ekipa zbrana! Olimpija Ljubljana!