Invazija na Novo Gorico! – Sobota, 17:45

Kemija med navijači in igralci. Prvo mesto na tablici. Evforija na kopu. Noro navijanje.

Zadnja dva meseca sta za navijače Olimpije res nekaj posebnega, saj se nam je resnično skorajda vse poklopilo. Sedaj prihaja gostovanje v Novo Gorico, tekma je ob 17:45, ki bo verjetno eno izmed večjih v naši zgodovini. Telefoni brnijo že od prejšnje srede, cifre se povečujejo. Bo na voljo dovolj kart? Kje bomo nastanjeni? A gremo z vlakom? Evo, vsi odgovori na vaša vprašanja so spodaj.

Začnimo pri tribuni. Dragonsi bomo nastanjeni na samem skrajnem levem robu glavne tribune. Cena karte je 6 EUR. Tako kot v Novem mestu in na vseh prejšnjih tekmah – Dragonsi zagovarjamo, da bi vsi navijači Olimpije bili nastanjeni ali v istem sektorju ali en ob drugem – tako, da v žabarski navijaški sektor vabimo vse navijače Olimpije.

Kart je trenutno dovolj, na čisto vse pa apeliramo, da si jih zagotovite čimprej. Karte imate zagotovljeni tisti, ki na pot odhajate z busom (prijava spodaj). Vsi ostali, ki na tekmo odhajate z lastnim prevozom, si morate karte zagotoviti v Ljubljani – ker ni nujno, da bodo v Gorici še na voljo. Jebiga, tudi do tega smo že prišli, da so naše tribune počasi že premajhne za vse, ki si želijo biti del podpore Olimpiji.

Torej, šeenkrat. Kdor se ne bo prijavil na bus, si mora karto zagotoviti v Ljubljani. To je možno v:

  • sredo, od 17:00 do 18:00 v ŠC Triglav – Balon – za bežigrajskim štadionom
  • v petek od 15:00 do 17:00 v Baru Arkade na tržnici

V tem času se bo dalo tudi včlaniti in kupiti kak artikel. Kaj narediti za vse tiste, ki niste iz Ljubljane in nikakor ne morete sami priti po karte? Po karte lahko pošljete kogarkoli – prijateljico, prijatelja, teto, mamo, dedka ali sina. Vsak ima v Ljubljani nekoga, katerega lahko pokliče za prevzem kart. V kolikor resnično ne morete, se lahko javite na shop@green-dragons.com in dogovorili se bomo za prevzem.

Ok, zdej pa tisti, ki nimate prevoza. Dragonsi organiziramo (verjetno dovolj) busov, da bomo vsi prišli v Gorico. A vseeno – bodite pozorni, prijave se bodo, ko bodo busi polni zaprle. Kdor prej pride prej melje. Prosimo, da tudi, če pride do spremembe, da recimo ne moreš, da pošlješ email in poveš, da se odjavljaš od gostovanja.

Zbor za vse, ki boste odrinili z busi bo ob 14:30 v Tivoliju, odhod pol ure kasneje, ob 15:00. Cena prevoza je 9 EUR za člane in 12 EUR za nečlane. Prijave so nujne in se bodo zaprle.