Začetek prvoligaške sezone!

celje1

Olimpija : Celje


No pa smo pred začetkom sezone. In to sezone, v kateri moramo ohraniti primat slovenskega prvaka. Ta zgodba ne bo lahka, vendar mi verjamemo v zmaje!

V soboto, 16.7.2016 ob 20:15 se začne vse znova, tako borba naših nogometašev, kot borba na tribunah širom Slovenije. Severna tribuna je lansko sezono bila taka, kot se za prvake spodobi. Zato moramo letos samo še dopolniti naše predstave v primerjavi s prejšnjim letom in zmajem dati še večji zagon. Želja je, da ohranimo naslov najboljšega v državi in za ta rezultat moramo vsi nekaj prispevati. Z vsemi močmi. Tako na, kot ob igrišču.

Glede na to, da se je boj v Evropi že začel, ne smemo zanemariti domače lige. Le-ta je osnova za vse nadaljnje korake. Domače prvenstvo in veliko ljudi na naši tribuni nam mora biti prioriteta! Cena karte je klasičnih 3€ za člane in 6€ za nečlane, kupiti pa se jih bo dalo 1 uro pred tekmo pred severom. Prav tako bo kot ponavadi 2 uri pred tekmo v “Baru Krt” potekalo včlanjevanje, ki se bo kasneje preselilo pred sever.

VSI NA SEVER, FUZBALERJI POTREBUJEJO NAŠO PODPORO!

 


awawy

Trenčin : Olimpija


Le še nekaj dni nas loči do gostovanja v slovaško Žilino. Naši fuzbalerji so na prvi tekmi navkljub katastrofalnemu začetku pokazali, da imajo jajca in da zmorejo, zato jim moramo stati ob strani in jim nuditi maksimalno podporo.

Imamo rezultat, ki nas ohranja v igri, igramo za jebeno ligo prvakov pa še slovaško pivo je zelo poceni. Kaj več si lahko želimo? Žal je ta tekma lahko tudi naša zadnja evropska, ampak prehodili smo trnovo pot iz vukojebin v 5. ligi pa do prvaka 1. Lige.

Po depresivnem porazu na derbiju tik pred koncem lanske sezone, ko je redko kdo še verjel v naslov prvaka, smo se pobrali, izkazali brezpogojno podporo ekipi, in vseeno prinesli naslov. Vse to nas dela močnejše in tokrat ne bo nič drugače. Če nam je lani uspelo, ni dvakrat za reči, da lahko tudi Trenčin premagamo in se uvrstimo v naslednji krog. Takšnih priložnosti, da se pokažemo v Evropi ni veliko, zato je imperativ vseh nas, da smo v sredo na tekmi!

V Žilino gremo z busi. Tekma je ob 20:15. Zbor bo ob 6.30 v Tivoliju, odhod avtobusov pa predvidoma ob 7.00. Povratek takoj po tekmi. Cena gostovanja bo za člane 40€, za nečlane pa 60€. V ceno sta všteta prevoz in karta. Prijave so potrebne tudi za vse tiste, ki greste gor z lastnimi prevozi, cena pa znaša 10€. Prijava je na voljo spodaj.

NE GLEDE NA VSE, MI TE V SRCU NOSIMO!


Prijavi se na gostovanje!