Vsi na Sever! V Ljubljano prihaja Liga Prvakov!

trencindoma

Olimpija : Trenčin, sreda 13.7.2016


Prvo dejanje nas čaka že jutri , ko nam v goste prihaja prvak iz Slovaške. Tekma se začne ob 20:30, a kot je že v naši navadi za večje tekme, bomo na tribuni kompletni najkasneje ob 19:45. BREZ IZJEM!

Cena karte tokrat znaša 4€ za člane in 8€ za nečlane. Nečlani lahko karte že kupite v vsem dobro znanem “Baru KRT” (med tednom od 7.00 do 22.00), tudi na dan tekme dokler ne bodo karte razprodane, člani pa jih imate kot ponavadi že rezervirane. Prodaja kart za člane in nakup preostanka kart za nečlane bo možen od 18:30 naprej pred Severom. 

Včlaniti se bo dalo pred tribuno od 18:30 naprej, dalo pa se bo kupiti tudi naše artikle. S člansko imate mnogo ugodnosti, stane pa 40 EUR.

ZA TO TEKMO VELJA NOVA ČLANSKA, TAKO DA SE ČIMPREJ VČLANI! Več na KLIK.

Novi artikli, na voljo na tej tekmi so:


celje1

Olimpija : Celje, sobota 16.7.2016


V soboto ob 20:15 se končno spet začne državno prvenstvo. Naši fuzbalerji doma igrajo s Celjem, naša naloga pa je, da fantom ponudimo maksimalno podporo pred povratno tekmo s TRENČINOM!

Vstopnice za tekmo se kupijo pred vhodom (3/6€) eno uro pred tekmo. Tam bo možno tudi kupiti artikle in se včlaniti. Prav tako bo možna včlanitev v Baru Krt, dve uri pred tekmo. Članarina znaša enotnih 40€, več pa si lahko preberete na KLIK.

Na manjših tekmah bomo preverjali prisotnost članov, zato ob prevzemu karte povejte svojo člansko številko. Tisti, ki bodo najbolj prisotni na akcijah, bodo prejemali dodatne ugodnosti za gostovanja… Splačalo se bo.

awawy

Trenčin : Olimpija, sreda 20.7.2016


V sredo, 20.7 ob  gostujemo v Žilini (Trenčin nima primernega stadiona). Tekma je seveda brez kančka dvoma ena pomembnejših v zadnjih letih – tako za skupino kot tudi za klub.

Kot ponavadi Dragonsi tudi tokrat organiziramo prevoz! Cena gostovanja bo za člane 40€, za nečlane pa 60€. V ceno sta všteta prevoz in karta. Zbor bo ob 6.30 v Tivoliju, odhod avtobusov pa predvidoma ob 7.00. Povratek takoj po tekmi. Tako člani kot nečlani morate svoje karte rezervirati preko spleta (spodaj)!

Cena karte v lastni režiji je 10 EUR. Karte se bo prevzelo pred odhodom na dveh pobiranjih, več informacij pa v četrtek!

Na tebi torej je, da do srede zbereš svojo ekipco ter se primaješ v Žilino!

Vse ostale informacije v zvezi s tekmo dobite naknadno!

Green Dragons Ljubljana


Prijavi se na gostovanje!