VSI NA DERBI!

Čas je za večni derbi!

V nedeljo je na sporedu tekma, ki s seboj prinaša poseben naboj. Prihaja težko pričakovani derbi. Vsi že nestrpno čakamo na dan, ko bo v Stožicah spet zagrmelo v slogu največjih v Sloveniji. Pričakuje se nora borba za zmago na igrišču in nenormalna norišnica na Severu.

Karte za nečlane so že na voljo, kupite jih lahko vsak dan v baru Krt (naselje BS3, delovni čas je od 7:00 do 22:00) in pa v Olimpijini trgovini v MC Šiška.
Cena nečlanske karte znaša 6 €. Če bodo ostale bodo na voljo pred Severom.

Karte za člane so, kot je že navada pred vsemi večjimi tekmami, rezervirane. Prevzamete jih na dan tekme pred tribuno Sever.
Cena je 3 €.

Pred Severom bo potekala tudi prodaja vseh naših artiklov, nova sta bar šal 30, šal GD 30 let, majice Gd, Per pa fuzbal, Žabarji, kapa GD, kratke hlače GD, celotno ponudbo preverite na  spletni strani.

Na istem mestu se bo prav tako možno včlaniti v skupino, več o ugodnosti članstva si preberite na podstrani včlanjevanje.
Članarina letos znaša za stare in nove člane enotnih 30 €.

Zanimanje je kot pred večino derbijev veliko, zato nečlanom priporočamo, da si svoje vstopnice zagotovite pravočasno.

Ker brez nas ni Olimpije, niti norega vzdušja, je tvoja udeležba preprosto obvezna. Še enkrat več bomo dokazovali kdo je najboljši in najglasnejši v tej državi!

VSI NA SEVER!