V BOJ ZA LIGO EVROPA | Olimpija – Spartak, četrtek 20:30

V BOJ ZA LIGO EVROPA!

Olimpija je na pragu evropske lige! Do uresničitve cilja, ki se nam je dolga leta zdel nekaj nemogočega, nas loči le še en nasprotnik. Pričakujemo borbo brez milosti, na krilih ultra fanatičnega Severa!

V Stožicah se obeta 90 minut zelenega pekla.

Karte za nečlane so že na voljo v Krtu, prav tako bodo karte na voljo na dan tekme od 18:00 naprej na naših stojnicah pred tribuno.
Cene ostajajo standardne, torej 3€ člani in 6€ nečlani.

Vsi, ki se še niste včlanili v skupino za letošnjo sezono, boste imeli to možnost na dan tekme (30€) oziroma v Krtu in prek spleta.

V ponudbi bodo tudi izdelki iz GD shopa, vključno z vsemi novostmi.

Ljubljana je predolgo čakala na uspešno evropsko zgodbo, zdaj prihaja idealna priložnost, da skupaj spišemo novo poglavje zeleno-bele zgodovine.

BREZ IZJEM – VSI NA SEVER !!!

ULTRAS LJUBLJANA

Karte, shop in včlanjevanje

Karte za nečlane je cena klasičnih 6€. Vsi člani, ki ste to postali letos oz boste postali –  so karte 3€ in kot vedno na voljo pred vhodom na našo tribuno.

STARE ČLANSKE NE VELJAJO VEČ. 

Prav tako bo potekalo včlanjevanje v najboljšo navijaško skupino, tokrat za že jubilejno 30to sezono! Tako je, Green Dragons letos praznujemo 30 let obstoja, tako je cena članske letos simboličnih 30€.

PRAVI DRAGONS – PONOSEN  ČLAN! 

Tam bo tudi naš shop, z nekaterimi novimi izdelki, kot so kratke hlače, majice Per pa fuzbal, Green Dragons,  ponatis Žabarjev, kape ter NOVO – bar šal GD 30 ter šal GD 30 let