Včlanjevanje, turnir, razprodaja

Včlanjevanje za sezono 2017/18

Malo več kot en teden je od konca sezona, v soboto pa se že začnejo priprave za sezono 2017 – 2018. Navijaška skupina Green Dragons je v mesecu maju s klubom podaljšala obstoječi dogovor o nakupu kart za celotno sezono, določili pa smo tudi ceno članske izkaznice.

Članska izkaznica je v letošnjem letu (končno) zapakirana v lepo darilno škatlo, v kateri je nekaj nalepk in dva magneta, cena članske izkaznice pa je 35 EUR za stare in 45 EUR za nove člane. Članska izkaznico je po enotni ceni (višji) možno kupiti tudi preko spleta.

Prvo fizično včlanjevanje bo pred prvo tekmo. Žreb za evropske pokale je 19.6.2017, prva tekma pa že v četrtek, 29.6. Več infromacij o prvi tekmi pa takoj po žrebu.

Več informacij o včlanjevanju pa na TEJ POVEZAVI.

 

13. GD Tunir

Kot vsako leto, bomo tudi letos orgarnizirali sedaj že tradicionalni GD turnir v malem nogometu. Turnir se bo odvijal 2.9.2017 v Jami za Bežigradom, več informacij pa sledi.

GD Shop razprodaja

Do prve tekme v novi tekmovalni sezoni bo v naši spletni trgovini potekala tudi razprodaja. Vsi šali in majice so na voljo po ceni 5€, jope so na voljo za 10€, za kapucar pa boste morali odšteti 20€. Seveda so na voljo tudi vsi ostali izdelki iz naše ponudbe.