Nove majice Copacabana, Evropa, včlanjevanje

Nove majice Copacabana

Pred prvimi evropskimi tekmami te sezone smo za vas pripravili posebno majico Copacabana Olimpija Ljubljana. Majica je na voljo v omejeni izdaji ter ne bo ponatisov. Na voljo je preko naše spletne trgovine, po ceni 15€, na http://green-dragons.com/shop/copacabana-olimpija-ljubljana/ . Odpošljemo jih tekom naslednjega tedna.

Majico odlikuje odličen dizajn, potisk na hrbu “GDLJ ON TOUR” ter se seveda naš tag na rokavu.

Do prve tekme v novi tekmovalni sezoni bo pa v naši spletni trgovini potekala tudi razprodaja. Vsi šali in majice so na voljo po ceni 5€, jope so na voljo za 10€, za kapucar pa boste morali odšteti 20€. Seveda so na voljo tudi vsi ostali izdelki iz naše ponudbe.

Majice CopACABana bodo odposlane 3.7.

Evropa

Žreb prvega kroga kvalifikacij nam je nasprotnika določil predstavnika Finske – VPS Vaasa. Prva tekma je 29. 6. na oddaljenem severu, ob 18:00 po lokalnem času (19:00 po LJ). Vsi, ki se boste odpravili na gostovanje, za karte se obrnite na – info@green-dragons.com.

Povratna tekma bo 6.7. v Stožicah, v večernih urah, več informacij glede te tekme še sporočimo.

Včlanjevanje za sezono 2017/18

Članska izkaznica je v letošnjem letu (končno) zapakirana v lepo darilno škatlo, v kateri je nekaj nalepk in dva magneta, cena članske izkaznice pa je 35 EUR za stare in 45 EUR za nove člane. Članska izkaznico je po enotni ceni (višji) možno kupiti tudi preko spleta.

Prvo fizično včlanjevanje bo kmalu, spremljajte naš FB.

Več informacij o včlanjevanju pa na TEJ POVEZAVI.