Razstava fotografij ter predstavitev nove pesmi v Shooters club-u, 25.10 ob 19:00

Dragonsi že nekaj let sodelujemo s fotografom Maticem Kremžarjem, sedaj se mu je pridružil še Kerim Vodnik. Z nami sta na vseh domačih tekmah in na večjih gostovanjih, fotografiranje tribune in Severa pa sta pripeljala na nov nivo.

Odločili smo se, da bomo naše sodelovanje nadgradili z razstavo, ki se bo zgodila v torek, 25.10.2016 v Shooters Clubu z začetkom ob 19:00.

Nakup fotografij

Slike z razstave, vsaka bo označena s številko, razstavljenih jih bo okoli 40, bo možno tudi kupiti v formatu (233 mm*500 mm) po simbolični ceni 10 EUR – izkupiček bo delno šel tudi fotografom. Naročilo slik bo možno pri fantih, ki prodajajo naše artikle. Prevzem slik bo v dneh po razstavi, na prvi domači tekmi ali pa z dostavo na dom. Po razstavi bo možen nakup tudi preko spleta.

Z nakupom fotografij boste tudi pomagali k ureditvi naše severne tribune, saj bodo slike stalno razstavljene na zidovih Severa.

Okoli 20:00 bomo v sproščenem vzdušju (nekaj bo za pojesti in za popiti) skupaj z reperjem Davidom Domjaničem predstavili nov komad, posvečen Olimpiji in Dragonsom – Olimpija Ole.

Vabljeni v Shooters Club v torek ob 19:00.

Več tudi na FB.