Olimpija : Domžale, sobota ob 20:15

Poraz na derbiju nas je rahlo porinil v zimski spanec. Ker nas sprašujete – ne, ni šlo za bojkot ali to, da prikažemo svoje nestrinjanje z bilo čem. Da, porajajo se vprašanja glede želje in angažiranosti nekaterih na terenu, a to morajo rešiti tisti, ki so za to v klubu odgovorni – če oni tega ne bodo zmogli, bomo nastopili mi.

Zimsko jesenskega spanja je konec. Olimpija mora zbirati točke in tudi Sever mora dodati svoj kamenček v mozaik. Zato pričakujemo v soboto, na tekmi z Domžalami dobro vzdušje in cifro. Tekma je ob idealni uri, temperatura še ni pod lediščem (pa tudi če bi bila), zberi svojo ekipo, svoj kvart, spijte pivo pridi na tekmo, na Sever, poslušaj vodje in navijaj za Olimpijo.

Na tekmi bomo zbirali sredstva za kazni dveh Domžalčanov, ki sta dobila kazni na derbiju. Zahvaljujeta se vam za pomoč.

Cena karte je 3 EUR za člane in 6 EUR za nečlane, kupijo pa se pred severom od 19:15 naprej.

14800306_640303662815194_1973644635_o

Na tekmi imamo posebno razprodajo artiklov, vse majice na zgornji sliki bodo na voljo za 10 EUR, tako za člane kot za nečlane.

Majice iz zgornje kolekcije po razprodaji ne bodo več na voljo v ponatisih.

Najverjetneje bodo na voljo tudi slike, ki ste jih naročili na razstavi v torek. Slike lahko naročite še vedno tukaj, dalo pa se jih bo naročiti vse do konca meseca decembra, tudi na vseh domačih tekmah Olimpije.

Stojnica pred Severom se odpre ob 19:00

VSI NA SEVER!