Olimpija : Maribor, sobota 11.11 ob 17:15

Prihaja trenutek resnice. Čas, ko bo potrebno prevlado v prvenstvu potrditi z zmago na tekmi, ki ima na navijaški sceni poseben čar. Zeleno-bele barve bomo branili s ponosom na nabito polnem Severu! Naj se Slovenija prepriča kdo smo in česa smo zmožni. V derbi gremo s polno močjo, Maribor mora biti ponižan na terenu in na tribunah!

Karte za nečlane so že na voljo v baru Krt, cena je 6 €, kupite jo za šankom pri zaposlenih. Delovne ure Krta so med tednom 6:30 – 23:00 in med vikendi 12:00 – 23:00. Kot je praksa na vseh večjih tekmah, imate člani svoje karte rezervirane, prevzamete jih po ceni 3 € na dan tekme pred našo tribuno.

Na tekmi se izvaja personalizacija, zato ne pozabi na osebni dokument, podatke se izpolni na karto. Na tribuno se odpravi pravočasno zaradi navala na vhodih in izvedbe koreografije.

Med tekmo se posluša navodila vodij, med navijanjem pa ruši vse rekorde glasnosti. Na derbiju se daje vse od sebe za Dragonse, za sveti klub, za čast metropole! Obeta se spektakel, zato hitro mobiliziraj kolege, znance, prijatelje, zares nihče ne sme manjkati. Ljubljana bo 90 minut grmela za Olimpijo!

VSI NA SEVER !!!

Včlanjevanje za sezono 2017/18

Sezona se bliža polovici, zato smo za vas pripravili posebno akcijo – cena članske izkaznice sedaj namesto 35€/45€ znaša zgolj 25€/35€.

Članska izkaznica je v letošnjem letu (končno) zapakirana v lepo darilno škatlo, v kateri je nekaj nalepk in dva magneta, seveda pa vam le ta prinaša tudi številne ugodnosti, o katerih si lahko več preberete spodaj. Članska izkaznico je po enotni ceni (višji) možno kupiti tudi preko spleta.

Fizična včlanjevanja potekajo na vseh domačih tekmah, prva priložnost za to, pa bo prav na derbiju. Več informacij o včlanjevanju pa na TEJ POVEZAVI.

 

Green Dragons trgovina

Naša trgovina z bogato ponudbo artiklov bo odprta na štantu pred Severom ter prav tako med polčasom v GD shopu. Med drugim bodo na voljo majice This time next year in pulover Old School Ljubljana, vse ostale izdelke iz naše ponudbe pa lahko preverite na www.green-dragons.com/shop.