seltik

Olimpija : Celtic

PRVAKI proti PRVAKOM! – ZELENI proti ZELENIM!

V sredo 6.7. ob 19:00, naši fuzbalerji igrajo proti aktualnim škotskim prvakom – Celticu F.C. Nogometni klub Celtic F.C. ne rabi prav posebne predstavitve, zato seveda tudi ni potrebno razlagati, da je interes za ogled te prijateljske tekme velik.

Cena kart za to tekmo ostajajo nespremenjene in sicer 3€ za člane in 6€ za nečlane.

Na dan tekme se bo od 17:00 v “Baru Krt” moč včlaniti v našo skupino, prav tako pa boste to lahko storili tudi pred vhodom na Sever (eno uro pred tekmo). 

STARA ČLANSKA NE VELJA VEČ!

Za vse dodatne informacjie spremljajte našo facebook stran.

P.S VČLANITE SE LAHKO TUDI PREKO SPLETA! KLIK

trencindoma

Olimpija : Trenčin

Liga prvakov, kvalifikacije…to je Ljubljana čakala!

Za ogled te tekme, se bodo vsi pravi vrnili v Ljubljano tudi iz dopusta. Ni važno nič drugega, kot samo to, da imamo željo se dokazati tako mi na tribunah, kot igralci na igrišču. Vsi želimo, da pokažemo Evropi kako je, ko zmaji razprejo svoja krila.

Prva tekma se igra doma, rezultat te tekme lahko bistveno pripomore k temu, da se uvrstimo naprej. Zato je tudi tvoja udeležba nujna! A ne smemo se zadovoljiti z vodstvom na prvi tekmi! Saj se še spomnite Slovaške in Žiline kajne?

Najprej je na vrsti Ljubljana in na vseh pravih žabarjih je, da podpremo naše zmaje, kot jih znamo le mi. Naj nas krasi složnost in skupni glas, ki odmeva po Stožicah. Točno na tak način, ki smo ga že prikazali v zmajevem gnezdu. Nič novega. Samo ponovili bomo vajo in pustili glasove in srca na stadionu.

Za tekmo kvalifikacij v Ligo Prvakov s Trenčiniom je potrebna nova članska! Cena karte je 4€ za člane in 8€ za nečlane!

Člani imajo karto zagarantirano – vsi tisti, ki se boste včlanili do vključno tekme s Trenčinom boste karte prevzeli pred Severom eno uro pred tekmo.

Nečlani, karte se po ceni 8 EUR od tekme s Celticom naprej kupi v Baru Krt, dalo pa se jih bo kupiti tudi na dan tekm.e

Cena je enotna za vse! Stare in nove člane – 40€!

Včlanjevanje bo potekalo 2 uri pred začetkom tekme v “Baru Krt”, kasneje pa bo včlanjevanje potekalo tudi pred vhodom na našo tribuno.

awawy

Trenčin : Olimpija

Sreda, 20.07.2016, ki ste jo že vsi Dragonsi obkrožili na koledarjih, se nevzdržno bliža. Po več letih brez evropskih gostovanj (ki so ponavadi jebena), se končno odpravljamo v Žilino.

Več kot dve leti je že od zadnjega gostovanja na Slovaško, zato verjamemo, da se lahko te cifri ne samo približamo, ampak jo tudi presežemo – in to precej. 

V Žilino gremo z busom (ali, najverjetneje, večimi busi). Tekma je ob 20:15. Zbor bo ob 6.30 v Tivoliju, odhod avtobusov pa predvidoma ob 7.00. Povratek takoj po tekmi.

Cena gostovanja bo za člane 40€, za nečlane pa 60€. V ceno sta všteta prevoz in karta. Prijave so potrebne tudi za vse tiste, ki greste gor z lastnimi prevozi. Cena karte bo okoli 10€. Prijava je na voljo spodaj.

Prijavi se na gostovanje!