2. piknik Zmajev, Celtic in včlanjevanje

2. Piknik zmajev

V petek 1.7.2016, NK Olimpija Ljubljana tako kot lani organizira Piknik zmajev. Piknik bo na ploščadi pred Stožicami, s pričetkom ob 17.00h, trajal pa naj bi predvidoma do 21h. Prisotni bomo seveda tudi Dragonsi. Imeli bomo dve stojnici, na prvi se bo možno včlaniti (ne pozabi, da stare članske za prijateljsko tekmo s Celticom ne veljajo več!) po enotni ceni 40€, medtem, ko se bo na drugi dalo dobiti vse naše izdelke (tudi nekatere novejše). Majice Prvaki bodo na voljo za samo 5€.

Od novih izdelkov se bo dalo dobiti že majice Olimpija Ljubljana 1911, trakove za ključe, pine (ponatis), vžigalnike. Kmalu pridejo tudi podkape in klobučki.

S člansko izkaznico imate naslednje ugodnosti:

  • NK Olimpija: 3 EUR vstop na SEVER – vse tekme v prvenstvu in pokalu (6 nečlani)
  • NK Olimpija: 4 EUR vstop na SEVER – vse evropske tekme, kadar se cena karte za C dvigne na 15 EUR (8 nečlani)
  • Green Dragons Ljubljana: Cenejša gostovanja / prednost pri nakupu kart
  • Green Dragons Ljubljana: cca 20% popust na nakupe v spletni in fizični trgovini
  • HDD Telemach Olimpija: 2 EUR vstop na vse tekme EBEL lige (tak dogovor je bil v prejšnji sezoni, novi dogovor bo sklenjen pred začetkom nove)
  • Prednost nakupa kart za domače tekme in gostovanja v kolikor je povpraševanje veliko, imajo člani

IN ŠE NAJPOMEMBNEJŠI DEL:

Prav tako bodo potekale tudi že prijave za gostovanje v Trenčin. Cena gostovanja bo za člane 40€, za nečlane pa 60€. V ceno sta všteta prevoz in karta. Zbor bo ob 6.30 v Tivoliju, odhod avtobusov pa predvidoma ob 7.00h. Povratek takoj po tekmi.

Naslednje prijave bodo pred tekmo s Celticom, tam se bo dalo tudi včlaniti. Vse potrebne informacije za tekmo s Celticom pa v naslednjih dneh.