Prispevki

Vsi na Sever! V Ljubljano prihaja Liga Prvakov!

trencindoma

Olimpija : Trenčin, sreda 13.7.2016


Prvo dejanje nas čaka že jutri , ko nam v goste prihaja prvak iz Slovaške. Tekma se začne ob 20:30, a kot je že v naši navadi za večje tekme, bomo na tribuni kompletni najkasneje ob 19:45. BREZ IZJEM!

Cena karte tokrat znaša 4€ za člane in 8€ za nečlane. Nečlani lahko karte že kupite v vsem dobro znanem “Baru KRT” (med tednom od 7.00 do 22.00), tudi na dan tekme dokler ne bodo karte razprodane, člani pa jih imate kot ponavadi že rezervirane. Prodaja kart za člane in nakup preostanka kart za nečlane bo možen od 18:30 naprej pred Severom. 

Včlaniti se bo dalo pred tribuno od 18:30 naprej, dalo pa se bo kupiti tudi naše artikle. S člansko imate mnogo ugodnosti, stane pa 40 EUR.

ZA TO TEKMO VELJA NOVA ČLANSKA, TAKO DA SE ČIMPREJ VČLANI! Več na KLIK.

Novi artikli, na voljo na tej tekmi so:


celje1

Olimpija : Celje, sobota 16.7.2016


V soboto ob 20:15 se končno spet začne državno prvenstvo. Naši fuzbalerji doma igrajo s Celjem, naša naloga pa je, da fantom ponudimo maksimalno podporo pred povratno tekmo s TRENČINOM!

Vstopnice za tekmo se kupijo pred vhodom (3/6€) eno uro pred tekmo. Tam bo možno tudi kupiti artikle in se včlaniti. Prav tako bo možna včlanitev v Baru Krt, dve uri pred tekmo. Članarina znaša enotnih 40€, več pa si lahko preberete na KLIK.

Na manjših tekmah bomo preverjali prisotnost članov, zato ob prevzemu karte povejte svojo člansko številko. Tisti, ki bodo najbolj prisotni na akcijah, bodo prejemali dodatne ugodnosti za gostovanja… Splačalo se bo.

awawy

Trenčin : Olimpija, sreda 20.7.2016


V sredo, 20.7 ob  gostujemo v Žilini (Trenčin nima primernega stadiona). Tekma je seveda brez kančka dvoma ena pomembnejših v zadnjih letih – tako za skupino kot tudi za klub.

Kot ponavadi Dragonsi tudi tokrat organiziramo prevoz! Cena gostovanja bo za člane 40€, za nečlane pa 60€. V ceno sta všteta prevoz in karta. Zbor bo ob 6.30 v Tivoliju, odhod avtobusov pa predvidoma ob 7.00. Povratek takoj po tekmi. Tako člani kot nečlani morate svoje karte rezervirati preko spleta (spodaj)!

Cena karte v lastni režiji je 10 EUR. Karte se bo prevzelo pred odhodom na dveh pobiranjih, več informacij pa v četrtek!

Na tebi torej je, da do srede zbereš svojo ekipco ter se primaješ v Žilino!

Vse ostale informacije v zvezi s tekmo dobite naknadno!

Green Dragons Ljubljana


Prijavi se na gostovanje!

Trenčin, Celje in gostovanje na Slovaško

trencindoma

Olimpija : Trenčin, sreda 13.7.2016


Končno tudi mi začenjamo zares! Po dolgem premoru se vračamo na tribune, ki smo jih vsi zelo pogrešali. V sredo, 13.7.2016 naša Olimpija igra s slovaškim prvakom Trenčinom. Tekma se začne ob 20:15, na nas pa je, da ustvarimo peklensko vzdušje, ki bo naše “fuzbalerje” ponesla do nove zmage!

Cena karte tokrat znaša 4€ za člane in 8€ za nečlane. Nečlani lahko karte že kupite v vsem dobro znanem “Baru KRT” (med tednom od 7.00 do 22.00, sobote od 8.00 do 22.00), člani pa jih imate kot ponavadi že rezervirane.

Seveda bo tudi tokrat kot ponavadi, približno dve uro pred tekmo, potekalo tudi včlanjevanje ter prodaja naših artiklov.

ZA TO TEKMO VELJA NOVA ČLANSKA, TAKO DA SE ČIMPREJ VČLANI! Več na KLIK.


celje1

Olimpija : Celje, sobota 16.7.2016


V soboto ob 20:15 se končno spet začne državno prvenstvo. Naši fuzbalerji doma igrajo s Celjem, naša naloga pa je, da fantom ponudimo maksimalno podporo pred povratno tekmo s TRENČINOM!

Vstopnice za tekmo se kupijo pred vhodom (3/6€). Dve uri pred tekmo bo potekalo tudi včlanjevanje in prodaja artiklov v Baru Krt, kasneje pa se bomo (1 uro pred tekmo) preselili tudi pred sever.  Članarina znaša enotnih 40€, več pa si lahko preberete na KLIK.

awawy

Trenčin : Olimpija, sreda 20.7.2016


V sredo, 20.7 ob  gostujemo v Žilini (Trenčin nima primernega stadiona). Najbrž nam ni treba posebaj poudarjati, da bo ta tekma ena pomembnejših v zadnjih letih.

Kot ponavadi pa Dragonsi tudi tokrat orgarniziramo prevoz! Cena gostovanja bo za člane 40€, za nečlane pa 60€. V ceno sta všteta prevoz in karta. Zbor bo ob 6.30 v Tivoliju, odhod avtobusov pa predvidoma ob 7.00. Povratek takoj po tekmi. Tako člani kot nečlani morate svoje karte rezervirati preko spleta (spodaj)!

Na tebi torej je, da do srede zbereš svojo ekipco ter se primaješ v Žilino!

Vse ostale informacije v zvezi s tekmo dobite naknadno!

Green Dragons Ljubljana


Prijavi se na gostovanje!

shop

GD SHOP


Izdelke je moč kupiti v naši spletni trgovini, v Bar Shooters, ter na dan tekme na štantih pred Stožicami.


 • Majica OLIMPIJA LJUBLJANA, 12/15€

  NOVO

 • Majica Green Dragons, 12/15€

 • Majica GD srce Olimpije, 12/15€

 • Majica Zelene Stožice, 12/15€

 • Majica OLI MPI JA, 12/15€

 • Majica Class of ’72, 12/15€

 • Majici Vidmar in Tribuna sever, 10€

  AKCIJA

 • Macija Prvaki, 5€

  AKCIJA

 • Pulover GD 1988, 16/20€

 • Dolga majica Ljubljana, 20€

 • Šal Green Dragons 1988, 12/15€

 • Šal Olimpija Ljubljana, 12/15€

 • Svilen šal GD, 12/15€

 • Šal Anti Viola, 12/15€

  OMEJENA SERIJA!

 • Vžigalnik, 2€

 • Magnetki, 3€

 • Pin RETRO, 5€

 • Trakec za ključe, 5€

 • Pin GDLJ, 5€

Včlanjevanje in ostale informacije

Včlanjevanje

Prvo včlanjevanje v tej sezoni bo že v četrtek 23.6, od 17:00 do 18:00 v “Baru Arkade” na ljubljanski tržnici (lokacija spodaj).

Cena članske izkaznice je tako za stare kot za nove člane enotna, torej 40€. Članska prinaša številne ugodnosti, zato si jo zagotovi čim prej! Na voljo je tudi preko webshopa!

 • NK Olimpija: 3 EUR vstop na SEVER – vse tekme v prvenstvu in pokalu (6 nečlani)
 • NK Olimpija: 4 EUR vstop na SEVER – vse evropske tekme, kadar se cena karte za C dvigne na 15 EUR (8 nečlani)
 • Green Dragons Ljubljana: Cenejša gostovanja / prednost pri nakupu kart
 • Green Dragons Ljubljana: cca 20% popust na nakupe v spletni in fizični trgovini
 • HDD Telemach Olimpija: 2 EUR vstop na vse tekme EBEL lige (tak dogovor je bil v prejšnji sezoni, novi dogovor bo sklenjen pred začetkom nove)
 • Prednost nakupa kart za domače tekme in gostovanja v kolikor je povpraševanje veliko, imajo člani
 • Več o članski izkaznici

novagrafaGD

Gostovanje na Slovaško

Po dolgem času je naša Olimpija postala prvak in se tako uvrstila v kvalifikacijo za UEFA Champions League. Žreb nam je namenil slovaški Trenčin.

Dragonsi kot ponavadi tudi tokrat orgarniziramo gostovanje. Tekma se bo sicer zaradi težav z stadionom našega nasprotnika igrala v nam dobro znani Žilini, kar pa nesme biti izgovor za tvojo neudeležbo.

Več o samem gostovanju bo znano v prihodnjih dneh, zato spremljajte našo spletno in FB stran.

P.S: Nove članske veljajo od prijateljske tekme s Celticom (ja, tekma bo, več informacij dobimo kmalu), tako da imate novi člani gostovanje nekoliko cenejše.

13. tradicionalni Green Dragons turnir

Navijaška skupina Green Dragons tudi letos  organizira tradicionalni, že trinajsti Green Dragons turnir v Jami.

Bo pa turnir zaradi prenove bežigrajske jame odigran kasneje kot ponavadi – 3.9.2016.

Več informacij pride konec poletja, zato spremljajte naše strani.

 

Piknik NK OLIMPIJA

Tako kot lani, NK Olimpija tudi letos orgarnizira piknik za navijače. Letos se bo piknik odvijal 1.7, na ploščadi pred Stožicami. Na samem pikniku bo moč kupiti naše izdelke, potekalo pa bo tudi včlanjevanje.

Windstopperjev NE BO!

Vsi, ki ste naročili Windstopperje imate zaradi zapletov z dobaviteljem dve možnosti:

 • Brezplačna članska izkaznica,
 • Vračilo denarja

Za vse nevšečnosti se opravičujemo.

Green Dragons Ljubljana