Prispevki

Olimpija : Domžale, sobota ob 20:15

Poraz na derbiju nas je rahlo porinil v zimski spanec. Ker nas sprašujete – ne, ni šlo za bojkot ali to, da prikažemo svoje nestrinjanje z bilo čem. Da, porajajo se vprašanja glede želje in angažiranosti nekaterih na terenu, a to morajo rešiti tisti, ki so za to v klubu odgovorni – če oni tega ne bodo zmogli, bomo nastopili mi.

Zimsko jesenskega spanja je konec. Olimpija mora zbirati točke in tudi Sever mora dodati svoj kamenček v mozaik. Zato pričakujemo v soboto, na tekmi z Domžalami dobro vzdušje in cifro. Tekma je ob idealni uri, temperatura še ni pod lediščem (pa tudi če bi bila), zberi svojo ekipo, svoj kvart, spijte pivo pridi na tekmo, na Sever, poslušaj vodje in navijaj za Olimpijo.

Na tekmi bomo zbirali sredstva za kazni dveh Domžalčanov, ki sta dobila kazni na derbiju. Zahvaljujeta se vam za pomoč.

Cena karte je 3 EUR za člane in 6 EUR za nečlane, kupijo pa se pred severom od 19:15 naprej.

14800306_640303662815194_1973644635_o

Na tekmi imamo posebno razprodajo artiklov, vse majice na zgornji sliki bodo na voljo za 10 EUR, tako za člane kot za nečlane.

Majice iz zgornje kolekcije po razprodaji ne bodo več na voljo v ponatisih.

Najverjetneje bodo na voljo tudi slike, ki ste jih naročili na razstavi v torek. Slike lahko naročite še vedno tukaj, dalo pa se jih bo naročiti vse do konca meseca decembra, tudi na vseh domačih tekmah Olimpije.

Stojnica pred Severom se odpre ob 19:00

VSI NA SEVER!

2. piknik Zmajev, Celtic in včlanjevanje

2. Piknik zmajev

V petek 1.7.2016, NK Olimpija Ljubljana tako kot lani organizira Piknik zmajev. Piknik bo na ploščadi pred Stožicami, s pričetkom ob 17.00h, trajal pa naj bi predvidoma do 21h. Prisotni bomo seveda tudi Dragonsi. Imeli bomo dve stojnici, na prvi se bo možno včlaniti (ne pozabi, da stare članske za prijateljsko tekmo s Celticom ne veljajo več!) po enotni ceni 40€, medtem, ko se bo na drugi dalo dobiti vse naše izdelke (tudi nekatere novejše). Majice Prvaki bodo na voljo za samo 5€.

Od novih izdelkov se bo dalo dobiti že majice Olimpija Ljubljana 1911, trakove za ključe, pine (ponatis), vžigalnike. Kmalu pridejo tudi podkape in klobučki.

S člansko izkaznico imate naslednje ugodnosti:

 • NK Olimpija: 3 EUR vstop na SEVER – vse tekme v prvenstvu in pokalu (6 nečlani)
 • NK Olimpija: 4 EUR vstop na SEVER – vse evropske tekme, kadar se cena karte za C dvigne na 15 EUR (8 nečlani)
 • Green Dragons Ljubljana: Cenejša gostovanja / prednost pri nakupu kart
 • Green Dragons Ljubljana: cca 20% popust na nakupe v spletni in fizični trgovini
 • HDD Telemach Olimpija: 2 EUR vstop na vse tekme EBEL lige (tak dogovor je bil v prejšnji sezoni, novi dogovor bo sklenjen pred začetkom nove)
 • Prednost nakupa kart za domače tekme in gostovanja v kolikor je povpraševanje veliko, imajo člani

IN ŠE NAJPOMEMBNEJŠI DEL:

Prav tako bodo potekale tudi že prijave za gostovanje v Trenčin. Cena gostovanja bo za člane 40€, za nečlane pa 60€. V ceno sta všteta prevoz in karta. Zbor bo ob 6.30 v Tivoliju, odhod avtobusov pa predvidoma ob 7.00h. Povratek takoj po tekmi.

Naslednje prijave bodo pred tekmo s Celticom, tam se bo dalo tudi včlaniti. Vse potrebne informacije za tekmo s Celticom pa v naslednjih dneh.

Olimpija : Maribor, sobota, 7.5.2016 ob 20:15

Samo še nekaj  dni je do težko pričakovanega derbija. Kot je najbrž že vsem jasno, za ta derbi vlada izjemno zanimanje, saj se prvič po 21 letih Olimpija resno bori za naslov prvaka.

Vsi, to tekmo komaj čakamo, tako mi navijači, kot tudi nogometaši. In vsi skupaj smo pripravljeni še enkrat letos pokazati, kdo je najboljši – tako v navijanju kot tudi na terenu!

Nečlani, karte vas že čakajo, kupite jih lahko v Baru Krt, v delovnem času lokala, za šankom (in ne, kart se ne da rezervirati!). Krt je odprt vsak dan od 6:30 do 22:00.

Člani imate karte REZERVIRANE/ZAGOTOVLJENE, po ceni 3 EUR! Dobili jih boste na dan tekme pred Severom, od 18:00 naprej. Tam naj bi bile tudi karte za nečlane, če bi sploh še kakšna do takrat ostala. V opozorilo, derbi bo po vsej verjetnosti razprodan, zato ne čakajte na zadnje dni! 

Novost na tem derbiju bo tudi ta, da bo naše izdelke moč kupiti kar na treh različnih točkah (Sever, glavna tribuna in pa na našem štantu na severu, kot ponavadi). V shop bo prišlo kar nekaj novih artiklov, zato spremljajte naš Facebook in naš Event, že obstojoče izdelke pa lahko vidite v spodnji galeriji.

Glede personalizacije. Potrebujete dokument. Na posebne listke, ki bodo povsod naokoli (Bar Krt, vhod na Sever) napišete podatke. Primer: Janez Novak, Dunajska 103, Ljubljana. Ne pozabite na osebni dokument.

ZARADI IZVEDBE KOREOGRAFIJE BO SEVER POLN 45 MINUT PRED ZAČETKOM TEKME! Potem se vrata na tribuno zaprejo.

Ogled treninga, četrtek, 16:00

V četrtek ob 16:00 bo NK Olimpija trenirala na Stožicah, odprt pa bo vstop na Sever. Podpri naše nogometaše in klub tudi na treningu. Dobimo se ob 15:30 pred našim vhodom!

GREEN DRAGONS LJUBLJANA!

 • Majica Green Dragons Ultras: 12/15€

 • Olimpija Ljubljana – Class of 1972: 12/15€

 • Clockwork Ultras: 12/15€

 • Zeleni Vidmar: 10€

 • Tribuna sever: 10€

 • Ljubljana – dolgi rokav: 16/20€

 • Pulover GD 1988: 16/20€

 • Šal Gruppo Antiviola: 12/15€

 • Šal Green Dragons 1988: 12/15€

 • Šal Olimpja Ljubljana: 12/15€

 • Bar šal GD: 15/15€

 • Šal Gruppo Antiviola: 12/15€

 • Nalepke: 5€

 • Pin / priponka – RETRO: 5€

 • Pin / priponka: 2,5€

 

12 – Olimpija : Celje, nedelja, 13.3.2016 ob 16:55

Nadaljujemo v nedeljo!

Za nami je odlično gostovanje in s tem tudi obveza, da se tekme v nedeljo udeležimo v zasedbi, ki se za našo skupino spodobi. Vsi, ki ste bili v Mariboru pokažite podporo tudi na naslednjih 12 ih tekmah.Vsaka tekma je pomembna, na vsaki bo grmelo iz dela tribune, kjer bomo nastanjeni mi!UDELEŽBA V NEDELJO JE OBVEZNA – MORAŠ BITI Z NAMI!"Tisoč src za tebe bije, ker ti si Olimpija šampion!"PS. Deli video med svoje prijatelje…

Posted by Green Dragons Ljubljana on Monday, March 7, 2016

Samo še 12 tekem nam manjka do zastavljenega cilja. Gostovanje v Maribor je bila res velika stvar za našo navijaško skupino – in vsi, brez izjeme, smo ga izpeljali perfektno. Od povsod so deževale čestitke, SMSi, klici – in vsi so povedali isto – da naj nadaljujemo na zastavljeni smeri, da naj še kar naprej delamo in da smo na robu tega, da iz naše skupine, napravimo resno evropsko grupo.

Za to bo pa potrebno malo bolj resno hoditi tudi na domače tekme in leva gostovanja. Na zadnjih dveh derbijih smo nafilali kop, tako doma, kot tam gor, v Mariboru in sramota bi bila, če bi se nas v nedeljo, na tekmi proti Celju ne bi zbrala neka konkretna številka. Olimpija igra za prvaka! 

Tvoje mesto je na Severu. Tako pokažeš svoj odnos do navijaške skupine. Vrata in prodajalna kart bo odprta 1 uro prej, pred Severom.

Cena vstopnic za sever je tokrat 3 EUR za člane in 5 EUR (pet) za nečlane. Odprt bo SHOP, tako pred, kot na tribuni.

Naj spomnimo – na voljo bodo tudi naši novi bar šali.

PS: Windstopperji naj bi bili na voljo pred naslednjo domačo tekmo.

VSI NA SEVER!

 

 

 

Generalka pred Koprom – Sobota, 20.2.2016 ob 17:00

Navijači Olimpije, bela Ljubljana – tudi tisti od drugod – zbudite se iz zimskega spanja!

Čas je za fuzbal, čas je za Olimpijo. Mogoče celo za kaj več.

Sever samuje že od 6.12.2015 – dva meseca in pol pavze sta bila čisto predolga in vemo, da vsi komaj čakamo da se začne. Zelo hitro bomo videli, ali je čas za kaj več. Pred prvo prvenstveno tekmo, ki bo naslednjo nedeljo ob 16:55 – na Stožice prihajajo kozli iz Kopra – pa bo v soboto ob 17:00 generalka. Olimpija : Terek Grozni.

Pred tekmo se boste lahko, šanse imate samo do Maribora, včlanili v grupo. Cena članske je 10 EUR, število članskih pa je tudi omejeno. Vstopnice ostajajo po isti ceni, 3 EUR člani, 6 EUR nečlani in tako bo vsaj do konca sezone. Dobijo se pred vhodom na Sever.

Na Severu bo tokrat, med polčasom odprt tudi shop. Novim majicam so se pridružile še nove nalepke in novi puloverji (16 EUR člani, 20 EUR nečlani). Vse v fotkah spodaj. Še ta teden bo odprta spletna trgovino.

Se vidimo v soboto!

Še malo do začetka sezone!

Še manj kot 3 tedni so do začetka sezone – za nami pa je verjetno ena izmed najdaljših zimskih pavz… ever. Ja, navijači Olimpije nismo navajeni, da prezimimo na prvem mestu.

Olimpija je odigrala že kar nekaj prijateljskih tekem, nekaj jih bo še v naslednjih dneh, prva je v soboto proti Žilini v Čatežu (15:00), generalka pred začetkom spomladanskega dela sezone pa naj bi bila v Stožicah v soboto 20.2.2016 – a o tem več takrat, ko bodo stvari uradne.

Glede windstopperjev – naročite jih lahko še vedno spodaj – plačilo pa smo na vašo željo zamaknili za en teden, torej bo plačilo možno do 19.2.2016. Tisti, ki ne morete plačati osebno – podatke boste dobili kmalu.

Plačilo je potrebno, saj brez njega najverjetneje windstopperja ne boš moral dobiti. Fizična plačila sta samo še dva – prvo bo v petek, med 16:00 in 17:00 v Arkadah, drugo pa naslednji teden – ob istem času, na istem kraju.

Na obeh pobiranjih se bo dalo kupiti vse naše artikle. Tako majico Vidmar kot majico Sever, preostalo pa je še nekaj ostalih artiklov, ki so spodaj v galeriji. Webshop se bo iz zimskega spanja zbudil naslednji teden.

Zadnja letošnja tekma – Krško

Ker vas več kot očitno v zadnjih nekaj letih zanima samo še fuzbal – je temu primeren tudi naslov te objave. Jesenski prvaki smo sicer že postali, a vsaka pika pomeni, da smo bližje našemu cilju in iz Krškega jih moramo dobiti 3.

Tekma je v soboto ob 17:30. Cena karte je 3 EUR.

Organiziramo tudi avtobusni prevoz do Krškega. Zbor ob 15:00 v Hali Tivoli, odhod pol ure kasneje. Cena – 10 EUR člani, 12 EUR nečlani. Obvezujoče prijave (če si se v preteklosti prijavil in te ni bilo ter nam tega nisi javil,  se ne moreš prijaviti za gostovanje)  so na voljo tu.

PS: Za zmajevo srce se glasuje tu.

 

Union Olimpija : Bilbao

Dragi zmaji in zmajkle!

Preden gremo še na zadnjo tekmo nogometne Olimpije v tem koledarske letu (ki je hkrati zadnje gostovanje – udeležba obvezna – prevoz z busom bo, cena 10 eur člani, 12 nečlani, več pa v četrtek), nas v sredo čaka zopet košarka!

V goste nam prihaja Bilbao, pred začetkom sezone favorit skupine. Tekma je za nas zelo pomembna, saj odloča o napredovanju naše Olimpije v nadaljnje tekmovanje. S tem bomo dobili nove nasprotnike in mogoče tudi opcijo kakšnega zanimivega gostovanja pozimi. Saj veste, zimski premor pri fuzbalu je jebeno dolg, nam bojo pa že konkretno manjkale zanimive tekme. Če bo kakšna zanimiva opcija, se bomo seveda potrudili da se tam prikažemo.

Na vas pa je da se v sredo primajate v Stožice in skupaj pomagamo Olimpiji do uspeha. Tekma je ob 19.00h, voucherje za nečlane se bo dalo po ceni 3€ dobiti od 18:00 v Krtu, medtem ko imajo člani prost vstop s člansko izkaznico.

PS: Na tekmi se bodo dobili tudi naši novi koledarji.

Za zmajevo srce se glasuje tu. Izzid je trenutno zelo zelo tesen…

Gostovanje v Zavrč – Sreda ob 16:00

Po nesrečnem porazu proti Gorici, nas v sredo čaka že nova tekma. Gostujemo v Zavrču, in sicer je tekma že ob 16.00.

Ker je to naše najbolj oddaljeno gostovanje v Sloveniji, nam termin tekme ne gre ravno na roko. Kljub temu pa bomo prisotni v Halozah ( tisti, ki boste šli, se boste lahko pridružili naši super ekipi degustatorjev vin, ne bo vam žal!), tokrat z lastnimi prevozi. Kdor pa seveda nima prevoza, naj nam piše, mogoče se bo našlo kakšno prosto mesto.

Ker smo imeli z Zavrčem letos vedno kar nekaj težav, je še toliko bolj nujno, da pridemo številčno podpret naš sveti klub.

V nedeljo pa nas potem že čaka zadnja domača tekma jesenskega dela. Na Stožice prihajajo Domžale, mi pa že pripravljamo mega zabavo.

Več podrobnosti kmalu, verjamemo v celotno ekipo, v trenerja, tako, da pričakujemo, da v nedeljo “dvignemo” navidezno kanto jesenskega prvaka.

V nedeljo bodo na voljo tudi vsi preostali artikli iz razprodaje, in pa… koledar za leto 2016. Več podrobnosti že v četrtek!

Olimpija : Gorica, nedelja, 17:30 – razprodaja na Severu

Olimpija je s še eno zmago proti Krki po polovici prvenstva na zelo zelo dobri poti, 7 pik imamo prednosti pred drugo uvrščenim, pred nami pa so zadnje 4 tekme v jesenskem delu prvenstva.

Na zadnjih dveh domačih tekmah bomo Dragonsi poskrbeli, da se boste pred pavzo in v veselem decembru lahko dokaj poceni opremili – zato organiziramo razprodajo vseh artiklov iz našega webshopa. Navsezadnje želimo, da beli Ljubljani damo nekaj zelenega pridiha. 

Šali Olimpija Ljubljana bodo na voljo po enotni ceni 10 EUR, majice Ljubljana, zastavice za v avto, značke (varianta 1, varianta 2), majice We are Back, majice RETROGDLJ – MCMLXXXVIII in kape pa po enotni ceni 5 EUR.

Razprodaja deluje po principu kdor prej pride prej melje.

PS: Karte za Sever so na voljo po ceni 3 EUR za člane in 6 EUR za nečlane od 17:00 naprej.