Prispevki

Sobota, kadeti – Olimpija : Bravo

V soboto ob 14:30 se igra osmo kolo kadetske lige v Jami, mi pa nadaljujemo z našo borbo proti delovanju NK Olimpije. Kadeti so po sedmih tekmah prepričljivo prvi z gol razliko 25:7 in še brez oddane točke.

Mularija nadebudno in z veseljem čaka na vašo številčno prisotnost v Jami.

Zbor je eno uro prej, pred in po tekmi pa bo možno včlanjevanje in nakup starih in novih majic ter nalepk.

Green Dragons Ljubljana

Ni zaprtih vrat za Dragonse

Mladinci so sicer izgubili, a na igrišču, ob našem navijanju, pustili srce. Tekma se je uradno igrala za zaprtimi vrati, saj je uprava NK Olimpije nesposobna zagotoviti reditelje za normalno izvedbo dogodka.

Mladinska liga v Jami – Olimpija : Celje, sreda, 17:30!

Bravo za včeraj, ampak to ni še nič!! Kolona z avti do Domžal je uspela, hvala vsem šoferjem. Naša včerajšnja številka kaže na še večjo enotnost med nami, želja vseh nas pa je, da se naše predstave samo še izboljšujejo.

Včeraj nas je bilo v Domžalah malo čez 220, kljub temu bi navijanje moralo biti boljše, ampak pustimo to ob strani. V SREDO NAS ČAKA NOV AKCIJA!

Za večino Dragonsov bo ta tekma spet nekaj novega-udeležili se bomo tekme mladincev in jim z našo podporo pomagali do nove zmage (začeli so z zmago 8:0 proti Izoli). V mladinskih dresih igrajo fantje, ki jim Olimpija nekaj pomeni, kateri se zavedajo pomena grba, ki ga nosijo in katerim vsaj za zdaj denar (še) ni na prvem mestu! ZATO JE PRAV, DA JIH PODPREMO!

Dobimo se v sredo ob 16:00 v Balonu, začetek tekme pa je ob 17:30. Pred in po tekmi se bo možno včlaniti, pa tudi naši novi izdelki bodo že na voljo!

V SREDO JE UDELEŽBA V BALONU OBVEZNA! Ni Olimpije brez nas!