Zmagovalci 13. GD turnirja so…

Za nami je tradicionalni, že kar 13. zaporedni GD turnir, ki pa je letos poskrbel za vrsto novosti. Tokrat so se ekipe pomerile v dvorani po pravih futsal pravilih, naslov prvaka pa je po napetem finalu in izvajanju »penalov« romal v roke Zelenim žolnam, za kar jim ob tej priložnosti še enkrat iskreno čestitamo. Drugo mesto je osvojila vsem dobro poznana Stoka Sever, tretje mesto pa je pripadlo novopečeni ekipi na naših turnirjih – Viniškim zmajem.

Letošnji turnir je sicer obeležila visoka stopnja organizacije, odlično razpoloženje in nenapovedan obisk igralcev Olimpije. Fantje, ki se za sveti dres borijo na pravih igriščih, so se na lastne oči prepričali kaj pomeni borbenost, ekipni duh ter predanost končnemu cilju tako tistih, ki so svoje ekipe zastopali na terenu, kot tistih, ki so skrbeli za vrhunsko vzdušje na tribunah. Ne smemo pozabiti niti na vse obiskovalce, ki ste svojo nadarjenost raje dokazovali v konzumiranju opojnih zvarkov. Kot pravi navijači, vsekakor cenimo tudi to vrsto talenta. Velika pohvala torej vsem, ki ste konkurirali vsaj v eni od omenjenih kategorij.

Turnir je bil več kot uspešen, medsebojna povezanost ter enotnost med Dragonsi pa ustvarjata pravo bratstvo znotraj navijaške skupine, zato se bomo trudili z organizacijo takšnih in podobnih dogodkov tudi v prihodnje.

Se vidimo na Severu.

Green Dragons Ljubljana

Postani naš član!

Pred nami je še 20 tekem, vključno s finalom pokala 21. To pomeni enaindvajset norišnic na tribuni, enaindvajset pravih ultras umobolnic. Enaindvajsetkrat bomo dali grla in dlani, da osvojimo tako želeno DVOJNO krono. Tudi ti si lahko del te borbe za zgodovino. Del najboljših in najglasnejših. Del ljubljanske ultras scene.

Polletna članska izkaznica je na voljo po enotni ceni 20€, tako od naslednjega tedna v Baru KRT, kot že sedaj preko spleta KLIK. Članstvo ti prinaša vrsto ugodnosti: cenejše karte za domače tekme, organizirana gostovanja, praktično darilo ob včlanitvi… ampak glavno je to, da z včlanitvijo izkažeš pripadnost grupi, mestu in klubu. S tem pripomoreš k lažji organizaciji koreografij, izboljšanemu izgledu tribune, novim grafitom ter številnim drugim navijaškim segmentom, ki našo skupino delajo še močnejšo.

Postani del najboljše navijaške grupe v Sloveniji!

VČLANI SE!