Zadnja domača tekma v letošnjem letu, dobroGDelnost…

Kaj je boljšega po napornem tednu v službi kot pivo z ekipo, fuzbal in pa Tribuna Sever?

Vprašanje bo aktualno že ta vikend, v soboto, ko po reprezentančni pavzi v metropolo prihajajo gostje iz bolj ruralnih koncev naše Slovenije, Dragonsi pa moramo zopet pokazati, kje je pri nas nogomet doma. Tekma je ob 20:15, stojnica pred Severom pa bo stala uro prej. Tam bo možno včlanjevanje, na voljo pa bodo tudi artikli iz ponudbe, vključno z nekaterimi novostmi.

Na Tribuni Sever pripravljamo 90 minut ultras umobolnice, 90 minut, v katerih vse težave postanejo obstranske, pomembna pa je le ena stvar. Olimpija. In Olimpija ni le klub. Olimpija je večja od življenja.

Kot že mnogokrat v preteklosti pa bo naša skupina poskrbela za priložnost, da vsi skupaj pokažemo, kako veliko je zeleno srce. Leto bomo zaključi z novo dobroGDelno akcijo, v kateri bomo ponovno zbirali za DSO-je v Ljubljani.

V poštev pridejo kava, piškoti, revije ter razne sladkarije, kdor se tekme ne more udeležiti, pa lahko prispeva z nakupom v naši spletni trgovini – od danes pa do tekme gre ves prodajni izkupiček za nakup darov za starejše.

VSI NA SEVER, VSI ZA OLIMPIJO!

Green Dragons Ljubljana