VSI V MURSKO SOBOTO! 16.9 ob 16:00

MASOVNO V MURSKO SOBOTO!

Po kar nekaj letih se vračajo legendarna gostovanja v Mursko Soboto! Ker nam na veliko pišete že dvanajst dni pred tekmo, se v Prekmurje, velikemu zanimanju primerno, odpravljamo organizirano.

Prijave so od četrtka naprej odprte v Krtu, cena prevoza za člane znaša 12 € ter za nečlane 15 € (nečlani ob prijavi plačate 12 €, razliko 3€ poravnate na zboru). Prevzem kart (3 €) bo za vse potekal pred stadionom.

Bliža se eno najbolj atraktivnih gostovanj v ligi, od vseh ekip se pričakuje popolna mobilizacija! Načrtujemo velike stvari, po nepozabni Trnavi, je pred nami nova, še masovnejša umobolnica.

Vedno in povsod za sveti grb.

I N V A Z I J A !!!

VČLANJEVANJE

Članska izkaznica za sezono 2018/2019 bo na voljo po jubilejni ceni 30€, tako za stare kot za nove člane. Spletna cena je 35€.

Vsak član prejme lično škatlico v kateri so nalepke, magnetke, popust za trgovino NK Olimpija, vabilo za Telegram ter zahvala.

Stari člani boste na žurki za 30 let, ki bo jeseni, ob predložitvi nove in katerekoli stare članske prejeli tudi spominsko majico.

Včlanite se lahko v Bar Krt, pred vsako domačo tekmo in pa preko naše spletne trgovine.

GD SHOP

Novost v naši spletni trgovini je majica Green Dragons Ljubljana on tour, le ta pa je že na voljo za spletno naročilo, fizičen nakup pa bo možen že na naslednji domači tekmi. Cena majice je 12€ za člane in 3€ več za nečlane.