Vsi v Domžale! Radomlje : Olimpija

Tokrat tudi mi začenjamo zares! Končno se vračamo na tribune, pa čeprav ne na domače. V nedeljo, 10.8.2014 (ugrabljena) Olimpija igra z Radomljami v Domžalah. Tekma se začne ob 18:00, mi pa bomo za to tekmo poleg naše dobre številke poskrbeli še za nekaj zanimivega.

Zbor za to gostovanje je ob 15:30 v Balonu-ŠRC JAMA, nujno pa je, da tja prideš s svojim prevoznim sredstvom, pa naj to ne bo LPP bus☺. Resno, na zbor nujno pridi z avtom, saj bomo na tekmo v Domžale krenili, kot pred nekaj leti na Vrhniko. To pomeni dolga kolona zelenih zmajev v avtomobilih, zastave, bakle itd. Tega ne smeš zamuditi, tvoja dolžnost pa je, da to sezono oddelaš maksimalno število gostovanj, saj bo prav na vsakem totalna žurka!

Glede na zadnja dogajanja okoli vsem nam ljubega kluba pa smo dolžni sporočiti, da od naših zahtev ne odstopamo in se še kako dobro zavedamo, da smo ravno navijači tisti člen, brez katerega nikakor ne bo šlo. Potrebno je poudariti, da naša borba temelji predvsem na dejstvu, da želimo (končno) imeti urejen, zdrav klub, ki ima dolgoročno vizijo in za katerega se nam ni potrebno bati, da bo jutri spet ugasnil. Le tega, nam pa sedanji predsednik ne more zagotoviti, če se ozremo le kakšen mesec nazaj, namreč spoznamo, da zaposleni v klubu niso prejeli plač, »ker denarja ni«, sedaj pa je že spet vse v najlepšem redu in kot v pravljici.

PODPRI NAŠO BORBO NA TEKMAH IN SE UDELEŽI PRVEGA GOSTOVANJA V TEJ SEZONI! NEDELJA, 10.8.2014 ob 15:30-BALON.

Za vse tiste, ki pridejo direktno v Domžale – nastanjeni smo na isti tribuni kot vedno, cena karte pa je simbolične 3 EUR.