V soboto, 16.3. nas čaka težko pričakovani derbi. Tekma vseh tekem, ki ne potrebuje posebnega uvoda, vsi skupaj se zelo dobro zavedamo, kako pomembno je, da Sever dokaže, kje domujejo najboljši navijači v Sloveniji.

Najprej informacije glede kart. Za nečlane so po ceni 6 € na voljo v baru Krt. Za vse, ki po nekem naključju tega še ne veste – nahaja se na Vojkovi 89 v Stožicah (naselje BS 3).

Člani imate svoje karte rezervirane in jih po ustaljenem postopku kupite na dan tekme, cena je standardna, torej 3 €.

Ker se z naše strani pripravlja marsikaj, je pomembno, da smo na tribuni kompletni najkasneje ob 20:00, pri čemer ne pozabite na osebni dokument zaradi personalizacije.

Tako pred tekmo pri vhodu na Sever, kot med polčasom v GD shopu nad tribuno, bodo naprodaj naše majice, puloverji, šali, nalepke, skratka celotna ponudba, vključno z vsemi novostmi.

Na istem mestu bo tudi možnost polsezonske včlanitve (enotnih 20 € za stare in nove člane), vse ugodnosti, ki ti jih članstvo prinaša pa preveri na naši spletni strani.

Ostale podrobnejše zadeve bodo naknadno sporočene preko naših kanalov obveščanja, že sedaj pa velja vsesplošna mobilizacija.

Gre za eno pomembnejših tekem za našo skupino v zadnjem času, zato deli dogodek, kliči kolege, širi besedo po svojem kraju, v soboto se čast slovenske metropole brani na tribuni SEVER!

VSI NA DERBI!

GD SHOP

Na stojnici pred Severom bo kot ponavadi tudi tokrat stala stojnica z našimi izdelki, ki bo tokrat ponujala kar nekaj novosti.

Med njimi sta šala po navdihu stare šole “Olimpija” in “Green Dragons” po ceni 12/15€,  med novostmi pa najdemo tudi pulover “3o let tradicije in ponosa“, katerega sprednjo stran krasi motiv koreografije ob pranznovanju 30. obletnice skupine. Pulover bo na derbiju na voljo po akcijski ceni 20€.  Najnovejša izdelka v naši ponudbi pa sta majici “Spet je šou na Olimpijo” in pa “Moje mesto moj klub“, za kateri boste morali odšteti 12 oziroma 15€.

Vsakemu nakupu nad 10€ bomo brezplačno priložili tudi GD koledar.