30 LET NAVIJAŠKE SKUPINE GREEN DRAGONS

Uradna proslava 30-letnice navijaške skupine Green Dragons se bo odvijala v petek, 23.11. ob 20:15 na prvenstveni tekmi proti Muri. Pripravljajo se številne koreografije in navijaški spektakel, ki ga slovenska scena še ni videla. Po tekmi se praznovanje nadaljuje na GD žurki.

  • Karte za tekmo so na voljo v baru Krt (Vojkova cesta 89, naselje BS3 – Stožice). Cena znaša 3 € za člane in 6 € za nečlane. Člani ob nakupu predložite letošnjo izkaznico.
  • V kolikor kaj kart ostane na dan tekme, bodo naprodaj na zboru in pred Severom. Ničesar ne obljubljamo, ker se pričakuje velik naval.
  • Zbor bo ob 17.00 pri starem bežigrajskem stadionu, odhod kortea sledi ob 18.00.
  • Na zboru bo med 17.00 in 18.00 noro dogajalo. Verjemi, da tega nočeš zamuditi.
  • Na zboru in pred Severom vsi člani, ki poleg letošnje, predložite še vsaj eno staro člansko izkaznico, prejmete posebno majico, izdelano ob tej priložnosti. Za vse ostale bo na voljo po ceni 10 €.
  • Na zboru in pred Severom bo potekalo tudi zadnje letošnje včlanjevanje (enotna cena 30 €).
  • Na zboru bodo na voljo majice 30 let GD, šali,nove vrečke, zastavice ter nov kapucar Fanatics. Vse novosti ter vsa ostala ponudba bo na voljo od 18:00 naprej pred Severom, več o tem pa spodaj.
  • Na tribuno ne zamujaj, zaradi izvedbe koreografij in vsega ostalega kar načrtujemo.

GD ŽUR

Poleg kart za tekmo, so tudi tiste za veliko GD žurko že v Krtu (cena je 6 €). Predlagamo, da z nakupom pohitiš, saj je kapaciteta prostora za zabavo omejena na 400 ljudi.

Vse skupaj se bo odvijalo v posebej prirejenem prostoru v garaži Stožice, pri vhodu 3. Zadeva bo organizirana na vrhunskem nivoju, tako da se nam po zelenem petku, nedvomno obeta še nepozabna zelena noč (za mnoge tudi jutro hehe).

Kar se tiče cen pijač, bodo te nižje kot je običajno v diskotekah. Brez skrbi, vsi ljubitelji opojnih zvarkov boste prišli na svoj račun.

Podrobnosti glede nastopajočih naj zaenkrat ostanejo skrivnost, boste pa vse izvedeli ob svojem času. Za zdaj lahko obljubimo, da pestrega dogajanja ne bo manjkalo ter da bo poskrbljeno za vse okuse.

Pomembno je, da se na žurki ne prižiga pirotehnike, ker prostor zares ni primeren za kaj takšnega. Sicer pa bo priložnosti, da vsi piromani pridete na svoj račun tako ali tako dovolj že tekom dneva.

Glavne stvari so jasne, zdaj pa čimprej v Krta po oba dragocena lističa papirja.

Žabarji, pravi žur se šele začenja.

GREEN DRAGONS LJUBLJANA 1988-2018