Navijaška skupina Green Dragons Ljubljana v soboto, 14.9.2019 organizira tradicionalni, že 14. GD turnir, ki bo tokrat potekal v Stožicah, in sicer na igrišču pri dvorani.

PRAVILA:

  • Tekme se igrajo po pravilu 4+1, vsaka ekipa pa ima na voljo še 4 menjave. Ekipa torej šteje najmanj 5 in največ 9 članov.
  • Glede nečlanov v ekipah ostaja vse enako kot prejšnja leta: niso dovoljeni, izjema pa so ekipe, ki so tradicionalne na turnirju. Same vedo, katere so, gre pa za ljudi, ki so v preteklosti pustili velik pečat v skupini in za ekipe, ki na turnirjih igrajo že od samega začetka. Včlanjevanje bo sicer potekalo tudi v soboto, pred tekmo z Muro.
  • Na turnirju je prostora za 12 ekip, ki bodo z žrebom razporejene v 4 skupine s po 3 ekipami (v skupini se igra po sistemu vsak z vsakim).
  • Iz skupine napredujeta v »playoff« dve najboljši ekipi.
  • Igra se 2 x 10 minut, razpored pa bo objavljen takoj po žrebu.  O tem, kdaj se bo le-ta odvijal, boste naknadno obveščeni preko naše FB strani.

Prijave na turnir se zbirajo preko spodnjega obrazca, pri čemer nujno izpolnite tudi polja s podatki o številu in velikosti majic za člane ekipe. Prijavnina se poravna na dan turnirja in znaša 15 € na osebo. V ceno sta všteti dve majici, bon za pivo in bon za pleskavico.

Prijave za GD turnir

Portfolio Entry!

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.

Client

XY Media

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

XY Media Website: http://www.wikipedia.com

Our Task

Task

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Skills Involved

Skills

  • Photoshop
  • Indesign
  • HTML
  • CSS