Navijaška skupina Green Dragons Ljubljana v soboto, 14.9.2019 organizira tradicionalni, že 14. GD turnir, ki bo tokrat potekal v Stožicah, in sicer na igrišču pri dvorani.

PRAVILA:

  • Tekme se igrajo po pravilu 4+1, vsaka ekipa pa ima na voljo še 4 menjave. Ekipa torej šteje najmanj 5 in največ 9 članov.
  • Glede nečlanov v ekipah ostaja vse enako kot prejšnja leta: niso dovoljeni, izjema pa so ekipe, ki so tradicionalne na turnirju. Same vedo, katere so, gre pa za ljudi, ki so v preteklosti pustili velik pečat v skupini in za ekipe, ki na turnirjih igrajo že od samega začetka. Včlanjevanje bo sicer potekalo tudi v soboto, pred tekmo z Muro.
  • Na turnirju je prostora za 12 ekip, ki bodo z žrebom razporejene v 4 skupine s po 3 ekipami (v skupini se igra po sistemu vsak z vsakim).
  • Iz skupine napredujeta v »playoff« dve najboljši ekipi.
  • Igra se 2 x 10 minut, razpored pa bo objavljen takoj po žrebu.  O tem, kdaj se bo le-ta odvijal, boste naknadno obveščeni preko naše FB strani.

Prijave na turnir se zbirajo preko spodnjega obrazca, pri čemer nujno izpolnite tudi polja s podatki o številu in velikosti majic za člane ekipe. Prijavnina se poravna na dan turnirja in znaša 15 € na osebo. V ceno sta všteti dve majici, bon za pivo in bon za pleskavico.

Prijave za GD turnir