Sobota – Olimpija : Gorica!

Nekateri mislijo, da je naš boj trajal eno leto, v resnici pa smo se bojevali mnogo dlje. Ko se nekdo igra s tvojo ljubeznijo, ki te je razočarala največkrat na svetu, pa jo še vedno ljubiš in bi zanjo tudi umrl, veš, da je situacija težka. No sedaj je situacija veliko boljša in lepša, spet je čutiti tisti pravi utrip med Dragonsi in ostalimi navijači Olimpije, ki daje upanje, da prihajajo lepši, boljši časi. Telefoni zvonijo in glavne teme pogovorov so Olimpija, Dragonsi in pričetek nove sezone. Dialog z novim vodstvom je vzpostavljen, naše pripombe in želje klub končno upošteva, verjamemo pa, da bo sodelovanje vedno boljše.

Kot že vsi veste, se v soboto vračamo na naše mesto, na severno tribuno stadiona v Stožicah. Čaka nas domača tekma z Gorico, ura tekme je 20:15. Dejstvo je, da pričakujemo številčno udeležbo, kljub temu, da gre za čas dopustov, ampak tokrat izgovorov ni. Marsikateri član bo zaradi tekme prišel v Ljubljano in po tekmi šel nazaj na morje.

Dobimo se v Krtu in sicer od 17.00 ure naprej. Na tribuni moramo biti ob 20:00, kar pomeni, da se je potrebno proti stadionu odpraviti ob 19:30! Upoštevajte naša navodila, saj je zaradi koreografije in predvsem želje, da igralci že 15 minut pred tekmo začutijo naša grla in dlani NUJNO, da si na tribuni ob 20:00.

Cena kart za naslednjo sezono je dogovorjena in znaša 3 EUR za člane in 6 EUR za nečlane. Prodaja kart se bo vršila eno uro pred tekmo pri našem grafitu pred vstopom na tribuno. Tam se bo dalo tudi včlaniti, a ne priti 4 minute pred tekmo in zahtevati članske izkaznice. Včlanjevanje bo možno tudi danes, na pikniku, ki ga organizira NK Olimpija in bo od 16:00 naprej na igrišču pred Dvorano Stožice. Tako danes kot na sami tekmi bo odprta tudi naša trgovina. Cena članske je 30 EUR za stare in 40 EUR za nove člane.

Po tekmi z Gorico se ORGANIZIRANO odpravljamo v Zavrč. Tekma je v petek 24.7. ob 20:15, tako, da je termin za prvo letošnje gostovanje več kot primeren. Kot rečeno za vse Dragonse je organiziran prevoz, potrebno pa se je prijaviti. Prijave so na voljo tu spodaj – cena prevoza je 12 EUR za člane, 15 EUR za nečlane – o ceni kart pa se še dogovarjamo. Odhod bo ob 16:30.

V vodstvu skupine se zavedamo, da smo kot skupina sposobni še veliko več, zato apeliramo na vse naše sedanje in tudi bivše člane, na mlade in na malo manj mlade, da se tekem v letošnji sezoni UDELEŽUJETE REDNO. Začnemo že to soboto in seveda nadaljujemo v vasi, kjer imajo ekipo, ki bi prej sodila v hrvaško ligo in ne slovensko.

OBVESTI SVOJO SKUPINO, SVOJE PRIJATELJE, ZNANCE, SORODNIKE IN SE PRIKAŽI NA TEKMI TO SOBOTO!

Green Dragons Ljubljana

Prijave za Zavrč