Sobota, 1.8.2015 ob 20:15 – Olimpija : Domžale

Vrnitev na Sever je uspela – na prvi domači tekmi proti Gorici smo tako Dragonsi kot igralci na terenu prikazali dobro predstavo in pokazali, da verjamemo v novo Olimpijo. V petek smo gostovali v Zavrču, bus je imel premalo sedežev za vse, zato se je nekaj ljudi odpravilo tudi z lastnimi prevozi, celo tekmo pa je v vasici poleg hrvaške meje odmevala žabarska pesem.

Sobotna tekma z Domžalami mora biti nadgradnja prvih dveh predstav. Kot že veste, cena kart v letošnji sezoni je 3 EUR za člane in 6 EUR za nečlane. Prodaja kart bo od 19:00 naprej pred Severom, kjer pa se, zaradi gužve, tokrat ne bo dalo včlaniti. Včlaniti se da preko interneta, dalo se bo včlaniti v soboto, na dan tekme, od 18:00 do 19:00 v Baru Krt in na rednem včlanjevanju v tem tednu, za datum, čas in kraj pa spremljaj naše objave na Facebooku. Cena članske je 30 EUR za stare in 10 EUR več za nove člane, podatki o včlantivi pa so na voljo tukaj.

Na tekmi bo, seveda, odprt tudi Green Dragons Shop, v katerem bo verjetno kak nov artikel (čakamo na nove šale in nalepke), naredili pa smo tudi ponatis majic We Are Back in Ljubljana – Skupaj močnejši.

Sever vedno je s teboj!