Skupaj do naslova | Olimpija : Krško, sreda 23.5 ob 16:00

Po norem derbiju in nepozabnem žabarskem slavju sredi Maribora, smo vsi še vedno močno pod vtisom včerajšnje tekme, a ne pozabimo, da že čez nekaj dni sezona prehaja v končno, odločilno fazo.

Pred nami sta zadnji dve prvenstveni tekmi, dva ključna obračuna, ki bosta pisala zgodovino.

Najprej je na vrsti Krško. Poudarjanje kako pomembna je sredina tekma, nima več nobenega smisla. To je jasno vsem, ki smo zeleni po srcu. V Mariboru smo dokazali, da kjer je želja ter prava povezanost med ekipo in navijači, je možno čisto vse.

Zato računamo na prisotnost vseh, ki jim srce bije za klub iz metropole. Maksimalna udeležba tokrat sploh ni več pod vprašajem, Olimpija je na pragu naslova prvaka! Postavljamo nove mejnike na tifo sceni in sezono zaključujemo v stilu.

Tako stojnica s kartami, kot tista z našimi artikli bosta odprti od 15:00 naprej. Cene kart so klasične in sicer 3€ za člane in 6€ za tiste, ki kdo ve zakaj to niste.

Podpri naš klub v odločilnih bojih za dvojno krono!

VSI NA SEVER!

GD SHOP

Kot ponavadi bo tudi tokrat pred Severom (od 15:00) možen nakup artiklov iz naše ponudbe. Na voljo bodo novi puloverji GDLJmajice Žabarji, ostalo pa je še nekaj šalov T.S., svilenih šalov in pa jop Olimpija, še vedno pa so na voljo tudi majice Ultras, Metropola in pa 1988. Zaradi povečanega zanimanja smo priskrbeli tudi novo zalogo šalov Olimpija Ljubljana, na voljo bodo tudi ostali artikli iz naše ponudbe.