Še malo do začetka sezone!

Še manj kot 3 tedni so do začetka sezone – za nami pa je verjetno ena izmed najdaljših zimskih pavz… ever. Ja, navijači Olimpije nismo navajeni, da prezimimo na prvem mestu.

Olimpija je odigrala že kar nekaj prijateljskih tekem, nekaj jih bo še v naslednjih dneh, prva je v soboto proti Žilini v Čatežu (15:00), generalka pred začetkom spomladanskega dela sezone pa naj bi bila v Stožicah v soboto 20.2.2016 – a o tem več takrat, ko bodo stvari uradne.

Glede windstopperjev – naročite jih lahko še vedno spodaj – plačilo pa smo na vašo željo zamaknili za en teden, torej bo plačilo možno do 19.2.2016. Tisti, ki ne morete plačati osebno – podatke boste dobili kmalu.

Plačilo je potrebno, saj brez njega najverjetneje windstopperja ne boš moral dobiti. Fizična plačila sta samo še dva – prvo bo v petek, med 16:00 in 17:00 v Arkadah, drugo pa naslednji teden – ob istem času, na istem kraju.

Na obeh pobiranjih se bo dalo kupiti vse naše artikle. Tako majico Vidmar kot majico Sever, preostalo pa je še nekaj ostalih artiklov, ki so spodaj v galeriji. Webshop se bo iz zimskega spanja zbudil naslednji teden.