Ponovno naročilo puloverjev / Dvig puloverjev / Basket gostovanje v Munchen

Samo še naslednjo sredo (21.1.) imate možnost naročiti puloverje Ljubljana v drugi seriji, na zboru za tekmo z Bayernom, od 18:30 naprej. Cena puloverjev je še vedno 35 EUR za člane in 45 EUR za nečlane.

Prva serija je bila dostavljena v začetku decembra, pobiranja naročil smo imeli trikrat in nekateri še vedno niste prišli po svoje naročene puloverje.

Tisti, ki jih še niste prejeli (z nekaterimi smo bili dogovorjeni za pošiljanje) in ste jih tudi že plačali, se oglasite na shop@green-dragons.com, kjer bomo do srede preverili, če ga še imamo na zalogi. Drugače bo, pri nekaterih velikostih, potrebno počakati do prihoda naslednje serije. Puloverji iz druge serije bodo prišli v sredini februarja. Vsi, ki jih še niste dvignili PREVERITE na mailu, da ne boste v sredo zastonj hodili v Bar Krt.

Gostovanje v Munchen

Union Olimpija v sredo, 28.1.2015 gostuje v Munchnu pri Bayernu. Na dvodnevni trip (en dan dopusta) se odpravljamo tudi Dragonsi. Več informacij o odhodu, cenah, kartah je na voljo v sredo na zboru v Krtu ali na emailu shop@green-dragons.com