Olimpija : Zavrč, nedelja, 10.4.2016 ob 16:55

Pred nami je zadnjih osem kol prvenstva, zadnjih 720 minut, zadnje štiri domače tekme in vsi pričakujemo in želimo, da se bo pokal vrnil v Ljubljano. To je ultimativni cilj vodstva kluba in želja vseh navijačev.

Vsak glas, vsaka dlan, vsaka pesem šteje v kvoto, ki je potrebna, da Dragonsi in ostali navijači Olimpije naredimo svoj del posla. Verjamemo, da bodo kapetan Mata in njegova ekipa naredili vse na terenu, ker imajo enak cilj, kot mi.Naslednja tekma je v nedeljo ob 16:55. Na Stožice prihaja Zavrč, upamo in verjamemo, da na tekmo prideš tudi ti in dodaš svoj kamenček v mozaik, ki se imenuje prvak 2015-2016.

Cena kart je 3 eur za člane in 6 eur za nečlane. Karte so na voljo pred tribuno, eno uro pred tekmo.

Screen Shot 2016-03-09 at 19.54.52

Tako pred Severom pred tekmo kot med tekmo na našem štantu bodo na voljo naslednji artikli: Nove majice Clockwork ultras, nove nalepke, majici Zeleni Vidmar ter Tribuna sever, majica z dolgimi rokavi Ljubljana, Šal Green Dragons, bar šal ter šal Olimpija Ljubljana.  Prav tako bodo na voljo tudi pini, puloverji ter nekaj koledarjev.

Vsi izdelki so na voljo tudi v naši spletni trgovini.

Windstopperji so prejšnji teden prišli v Slovenijo, a smo jih zaradi slabe kvalitete izdelave zavrnili. Vsem, ki ste jih plačali, dajemo dve možnosti. Prva je, da dobite povrnjena sredstva, druga pa je, da počakate do vrnitve artiklov iz poljske, ki naj bi bila okoli 1.5. Med polčasom ali po tekmi se oglasite v shopu na tribuni in vsak primer bomo rešili sproti.

Green Dragons Ljubljana