Olimpija : Rudar, sobota 12.8 ob 20:20

Olimpija : Rudar

Po navijaško uspešnem gostovanju v Kranju nas v soboto ob 20:20 čaka domača tekma, ko Olimpija igra proti Rudarju.

Termin tekme je tokrat precej ugodnejši kot zadnja dva kola, kar je lepa priložnost, da po dobrem gostovanju svojo moč pokaže tudi tribuna Sever. To bo zadnja domača tekma pred bližajočim se derbijem, zato je pomembno, da generalko na Severu oddelamo tako kot se spodobi za skupino našega ugleda. Olimpija si za svojo borbenost zasluži glasno podporo, kar je dovolj dober razlog, da se nam v soboto pridružiš na standardnem mestu.

Karte (3€ člani/6€ nečlani), članske izkaznice in izdelki iz GD shopa, (med katerimi bo tudi verjetno tudi nekaj novih izdelkov), se po klasičnem postopku dobijo od 19:00 dalje pred vhodom na našo tribuno. Več o tem spodaj.

Ko izgubljaš in ko daješ gole, Sever vedno je s teboj!

Včlanjevanje

Članska izkaznica je v letošnjem letu (končno) zapakirana v lepo darilno škatlo, v kateri je nekaj nalepk in dva magneta, cena članske izkaznice pa je 35 EUR za stare in 45 EUR za nove člane.

Več informacij o včlanjevanju pa na TEJ POVEZAVI.

GD shop

Na tekmi proti Rudarju bodo premierno naprodaj nove naramne vrečke in pa majice Tribuna Sever ter najbolj zaželjena majica zadnjih let CopACABana, na voljo pa bodo tudi preostali izdelki iz naše ponudbe.

Green Dragons Ljubljana