Čas je za prvo evropsko tekmo te sezone!

Do prvega obračuna z Latvijci je samo še nekaj dni, kar pomeni, da je spet na vrsti tisto obdobje, ki ga najbolj nestrpno pričakujemo.

Vsi imamo željo po dokazovanju širom Evrope, tako navijači kot nogometaši. Preboj skozi uvodna kroga kvalifikacij lahko kasneje prinese marsikaj atraktivnega, tako da bo že ta četrtek potrebno narediti vse za zmago in dobro izhodišče pred gostovanjem v Latviji.

Tokrat že pred tekmo pripravljamo nekaj posebnega. Ob 18.00 je organiziran zbor za vse Dragonse pred severno tribuno. Pivo, hrana, druženje, v glavnem vse potrebno, da se že pred tekmo ustvari vzdušje in ogrejejo grla za umobolnico, ki sledi na stadionu.

Karte bodo na voljo pred vhodom (3/6 €), ob tem pa opozarjamo, da stare članske ne veljajo več, včlaniš se lahko pred tekmo ali preko spleta (več info. spodaj).

FORZA ZMAJI!

VČLANJEVANJE

Kot vedno, bo pred tekmo potekalo tudi včlanjevanje v skupino. Cena članske izkaznice znaša 25 € za stare in 30 € za nove člane.

Članstvo ni le izkazovanje pripadnosti in zvestobe, ampak predstavlja tudi dobrodošlo pomoč skupini pri delovanju in nadaljnji rasti. Hkrati ti prinaša mnoge ugodnosti, več o tem pa izveš tukaj: https://green-dragons.com/vclanjevanje-2019-20/

GREEN DRAGONS TRGOVINA

Na stojnici pred Severno tribuno boste lahko poleg starih izdelkov kupili tudi nova šala Ultras Ljubljana in pa Olimpija Ljubljana, ki bosta na voljo 12 EUR za člane in 3 EUR več za nečlane.

Več o naši ponudbi lahko najdete na KLIK.

GOSTOVANJE V RIGO

Dragonsi se seveda odpravljamo tudi v Rigo. Organiziranega prevoza sicer ne bo, pozivamo pa vse, ki se v latvijsko prestolnico odpravljate v lastni režiji, da se nam javite na Facebook ali pa se obrnete na vidnejše člane skupine.