Olimpija : Maribor, sobota 15.10 ob 20:30

Zadnja navodila

Karte so danes, v petek, in na dan tekme do razprodaje za nečlane na voljo v Baru Krt po ceni 6 EUR. Še vedno se lahko tam včlaniš.

Karte za člane so na voljo od 18:00 do 19:45 pred Severom po ceni 3 EUR.

V kolikor bodo karte za nečlane še ostale, bodo na voljo pred Severom.

Listki za personalizacijo so v Baru Krt, ali pred Severom. Ne pozabi na osebni dokument (ja, vozniška je ok!)

Prodaja artiklov bo pred tribuno C, pred tribuno B in na Severu. Se vidimo!

Vsi smo na severu ob 19:45!

 

V soboto, 15.10.2016 je na sporedu večni derbi. Dan, ki ga z nestrpnostjo pričakujemo vsi, ki nam je Olimpija v srcu. Pričakovanja so velika. Tako na terenu kot na tribuni.

Sever bo poln, zato si vstopnice zagotovite čimprej. Nečlani jih lahko kupite v Baru Krt, ki je odprt vsak dan, razen v nedeljo od 7:00 do 22:00, pod Mercatorjem na končni številke 20 v Stožicah. Cena karte je 6 EUR za nečlane. V Baru Krt se da tudi včlaniti – akcijska cena, za člansko do konca sezone je sedaj 30 EUR. Po derbiju z Mariborom se najverjetneje ne bo več dalo včlaniti v tem koledarskem letu. Tako za karte kot za članske se obrnite za osebo za šankom.

Na naši tribuni veljajo napisana in nenapisana pravila – zato si pred tekmo nujno preberite navodila, ki bodo razobešena na vhodih – hkrati pa sledite navodilom vodij in upoštevajte starejše in bolj izkušene člane.

Člani karte prevzamete na našem štantu (po ceni tri eure), pred vhodom, od 18:00 do 19:45. V kolikor bo kaj kart ostalo tudi za nečlane, bodo na voljo ravno na štantu. Spremljajte FB.

Sever mora biti ob 19:45 zapolnjen do zadnjega kotička.

Tako pred Severom kot pred C tribuno bo od 18:00 naprej prodaja naših artiklov, odprt (med polčasom in po tekmi) pa bo tudi shop na Severu. Več na SHOP.

Green Dragons Ljubljana