Olimpija : Maribor, nedelja 27.8 ob 20:20

V nedeljo ob 20:20 je na sporedu večni derbi. Gre za dvoboj, ki ne potrebuje posebne predstavitve. Tekma, ki jo vsi pravi navijači Olimpije že nestrpno pričakujemo in veliko rivalstvo tako na tribunah kot na terenu.

Ker za tekmo velja veliko zanimanje, si podrobno preberite vsa navodila:

Karte za nečlane so že v prodaji. Kupite jih lahko po ceni 6 € v baru Krt, dobite jih pri zaposlenih za šankom. Bar se nahaja na Vojkovi 89 v Stožicah ob končni postaji avtobusa št. 20 v podhodu pod Mercatorjem . Bar obratuje med tednom od 6:30 do 23:00 in med vikendi od 12:00 do 23:00. Kart zmanjkuje zelo hitro, zato je veliko vprašanje, če jih bo sploh še kaj ostalo na dan tekme.

Člani imate svoje karte rezervirane.Cena je klasična, torej 3 €, karte prevzamete na dan tekme od 18:00 naprej na naših stojnicah pred tribuno Sever. Člani imate karte rezervirane do 20:00, po tej uri se sprostijo v redno prodajo. Torej karte, ki jih do takrat ne boste prevzeli, bodo po osmi uri na voljo tudi za nečlane.

 

V baru Krt poleg prodaje kart za nečlane poteka tudi včlanjevanje v našo skupino, cena je 35 € za stare in 45 € za nove člane. Članstvo ne pomeni le mnogih ugodnosti, ampak se z včlanitvijo izkazuje tudi zvesta pripadnost in podpora najboljši navijaški skupini v Sloveniji. Včlanjevanje bo potekalo tudi v nedeljo na naših stojnicah pred tribuno Sever. (Več o ugodnostih članske izkaznice: KLIK)

 

GD stojnice bodo stale pred tribuno Sever od 18:00 naprej. Tam se bo poleg prodaje kart za člane, vršila tudi prodaja nečlanskih kart v kolikor jih sploh še kaj ostane do takrat (vendar na to ne računajte!). Na isti lokaciji bo potekalo še včlanjevanje v našo skupino in prodaja celotne ponudbe naših artiklov. Naše izdelke boste lahko kupili tudi med polčasom v GD shopu.

 

Na derbiju bodo poleg redne ponudbe premierno v prodaji nekatere novosti iz našega shopa. Na voljo so nove zelene majice Ultras z znanim sloganom 1312 na hrbtni strani, črne majice 1988,šal Olimpija Ljubljana ter  nahrbtne vrečke z grbom naše skupine in mesta Ljubljane. Že danes lahko ponudbo preverite v spletni trgovini  ter v  baru Krt.

 

Na tekmi velja personalizacija, zato ne pozabite na osebni dokument. Svoje podatke boste tokrat izpolnili na karto, bodite pozorni, da vse te stvari opravite pravočasno, da ne bo zamujanja na tribuno po nepotrebnem.

 

Zadnji čas, da se pojaviš na tribuni je ob 20:00! Pričakuje se velika gneča na vhodih, zato se obvezno na Sever odpravi pravočasno. Na tribuni upoštevajte vsa navodila vodij in vidnejših članov skupine.

Tribuna Sever je mesto za najzvestejše in najaktivnejše navijače Olimpije, zato pričakujemo dve uri grmenja!

 

VSI NA SEVER!