Olimpija : Krka, prvo kolo prvenstva

V soboto se ob 17:30 za našo Olimpijo začenja novo prvenstvo. Situacija v klubu je še vedno kritična, uprava kluba pa želi s poceni potezami čimvečjemu delu javnosti prekriti, kaj se resnično dogaja. Skupščino, obljubljeno za prve tri mesece tega leta, sedaj obljubljajo za november.

Dragonsi s sobotno tekmo začenjamo bojkot domačih tekem in ker se tekme mladinskega pogona še niso začele – prve tekme so v avgustu – se navkljub vsemu dobimo ob 15:30 v Baru Krt – že samo zaradi druženja. Možno se bo včlaniti (20 EUR) in kupiti majice – verjetno tudi nove 100% loyal – ki so na spletu na voljo po prednaročilu. Včlanjevanje je tudi danes, v četrtek, od 18:00 do 20:00 v Galilej Pubu za Bežigradom.

Ker mnogo ljudi ne ve, zakaj smo proti politiki kluba in zakaj za tegobe krivimo Izeta Rastoderja, smo pripravili pamflet , ki ga bomo razdeljevali tistim, ki bodo navkljub našemu pozivu želeli na tekmo. Za tisk je na voljo tudi spodaj v pdfu.

Zakaj je Sever prazen?

Navijaška skupina Green Dragons je napovedala bojkot domačih tekem NK Olimpije. Po našem mnenju je klub ugrabljen s strani predsednika Izeta Rastoderja.

Zahtevamo odstop, skupščino in finančno revizijo vseh poslov, ki so bili izpeljani od leta 2007 naprej.

Za dvomiljonski dolg kluba je odgovoren sam, ker je s svojimi odločitvami ta dolg tudi povzročil.

Zahtevamo pošteno in do okolja prijazno Olimpijo, četudi na amaterski ravni.

K bojkotu pozivamo vse navijače Olimpije. 

Kaj očitamo upravi kluba?
(in predsedniku)

Odgnali so vse legende kluba, ki so bile pripravljene sodelovati: Cime, Mile, Gliha, družina Behrić…

V času njegovega predsedovanja (4 leta) so zamenjali 10 trenerjev, 5 direktorjev in 3 športne direktorje.

Denar od prestopa Jana Oblaka, Petrola, Factor banke, NZS… je bil namenjen mladinskemu pogonu, uporablja pa se za druge namene (člansko moštvo).

Dolg, ko so prevzeli klub (sredi tretje lige), je bil po reviziji cca. 1 milijon €, Izet trdi, da je bil dolg 2,8 milijona € in namenoma zavaja medije in javnost.

Izetov podpis na skupščini NK Olimpija leta 2012 je bil ponarejen, saj ga takrat sploh ni bilo v Sloveniji. To pomeni, da skupščina ni bila legalna in to niso edini podpisi, ki so bili klubu ponarejeni.

… in to še ni vse.

PAMFLET KRKA – DOWNLOAD – TISK