NAVIJAČI OLIMPIJE POZOR!

Čas je, da pokažemo svojo navijaško solidarnost. Koronavirus je povzročil vrsto problemov, ki smo jih občutili vsi, v posebej hudih težavah pa se je na žalost znašel tudi klub naših dolgoletnih prijateljev s Poljske – Olimpia Warszawa. Ker je v veliki meri odvisen od prihodkov, ki jih zbere na dan tekme, je z odpovedjo le-teh prišlo do večjih finančnih težav. Predsedniku, ki ravno ne skriva želje po razpustitvi članske ekipe, je to prikladen izgovor, da klub izloči iz lige.

Navijači so zato zagnali vrsto akcij, s katerimi želijo rešiti svoj klub iz neugodne situacije. Kot se za pravo bratstvo spodobi, bomo seveda svoj delež prispevali tudi mi. Na spodnji povezavi so dostopne nove kratke majice in nalepke, posvečene našemu prijateljstvu, ves izkupiček od naročil pa gre reševanju kluba. Vse zainteresirane naprošamo, da z naročili opravijo najkasneje do sredine naslednjega tedna. Možna opcija bo tudi osebni prevzem, o podrobnostih pa boste z naše strani obveščeni v naslednjih dneh.

Sami smo se z našo Olimpijo v preteklosti že znašli v podobni situaciji in ker vedno držimo skupaj, je edina možna pot, da se pridružimo borbi za obstoj varšavskega kluba! Pozivamo vse navijače Olimpije k sodelovanju in pomoči našim prijateljem.

OLIMPIA NIGDY NIE ZGINIE! / OLIMPIA NE BO NIKOLI UMRLA!