Ogrevanje pred 30-letnico | Olimpija – Krško

Dragonsi, čas je za akcijo!

V nedeljo je na vrsti še zadnje ogrevanje pred zgodovinsko proslavo prihodnji teden. Za to tekmo velja popolna mobilizacija. To pomeni, da je jesenskega spanja od tega trenutka nepreklicno konec.

Del Severa bomo čisto vsi, ki nam ta skupina nekaj pomeni! Na tekmi s Krškim bo potrebna dominacija v vsakem smislu. Na in ob igrišču.

Kar se tiče prispevkov za baklado, smo dolžni pohvale vsem, ki ste donirali. Vsi, ki tega še niste storili pa boste imeli tokrat zadnjo priložnost. Stojnice, kjer bo sicer možen tudi nakup naših artiklov in včlanjevanje se odpirajo ob 17:00. Spomni se norih scen ob 25-letnici delovanja in pomisli, da je tokrat lahko vse skupaj še veliko boljše. Vsak evro šteje!

Uvertura pred 30. obletnico mora torej uspeti v najboljši možni luči. Razširi besedo po vsej zeleni Slovenji, obiščejo nas tudi naši prijatelji iz Poljske, tako da je cilj masovna udeležba!

V nedeljo se pušča glas in srce na tribuni – VSI NA SEVER!!! 

Zbiranje prostovoljnih prispevkov

Pred tekmo in na sami tekmi se bo zbiralo prispevke za izvedbo zgodovinske baklade ob jubileju naše skupine. Vsaka pomoč je dobrodošla! Več informacij pri vidnih članih in TUKAJ. 

Karte, Shop in včlanjevanje

Od 19:00 dalje na naših stojnicah pred tribuno –  poleg prodaje kart tudi izdelki iz GD shopa,novost so obojestranski klobučki, ponatis naših majic ter drugo iz naše ponudbe.

Prav tako bo možno včlanjevanje za 30to sezono Green Dragons Ljubljana,  cena članskih izkaznic je enotna – 30€. več info na podstrani včlanjevanje.