Vsi na Sever | Olimpija – HJK, četrtek 20:00

Gremo do konca!

Tako Olimpija kot skupina Green Dragons sta trenutno v nekem čudnem obdobju. V obdobju vsesplošne apatije – na igrišču in na tribunah. Povsem razumemo vaše razočaranje nad zgodbo, ki se je vsaj po rezultatih zdela zdrava, zdaj pa je vse prej kot to.

A vse to se bo moralo spremeniti. Enkrat.

Tvoja udeležba je nujna, predvsem zato, ker je naša zvesta podpora najbolj potrebna ravno takrat, ko je najhuje. Takrat se dokazuje prava pripadnost. Takrat je pomembna ena sama stvar: stati na severu, kot zadnji branik zdrave Olimpije.

Pred nami je najpomembnejša evropska klubska tekma Olimpije v zadnjem desetletju. Tekma, ki jo enostavno moramo dobiti.

Napolnimo Sever!

ULTRAS LJUBLJANA

Karte, shop in včlanjevanje

Karte za nečlane je cena klasičnih 6€. Vsi člani, ki ste to postali letos oz boste postali –  so karte 3€ in kot vedno na voljo pred vhodom na našo tribuno.

STARE ČLANSKE NE VELJAJO VEČ. 

Prav tako bo potekalo včlanjevanje v najboljšo navijaško skupino, tokrat za že jubilejno 30to sezono! Tako je, Green Dragons letos praznujemo 30 let obstoja, tako je cena članske letos simboličnih 30€.

PRAVI DRAGONS – PONOSEN  ČLAN! 

Tam bo tudi naš shop, z nekaterimi novimi izdelki, kot so kratke hlače, majice Per pa fuzbal, Green Dragons,  ponatis Žabarjev, kape ter NOVO – bar šal GD 30 ter šal GD 30 let