Koper : Olimpija, nedelja, 1.5.2016 ob 16:55

Nedelja, ponedeljek je praznik – tekma pred derbijem, +1 točka na lestvici, polna tribuna… vse to so razlogi zakaj tvoja udeležba v nedeljo ne sme biti pod vprašajem niti enkrat. Pred nami je paket tekem, in vsi, ki smo Olimpija moramo dati vse od sebe, da v teh 5 tekmah pripeljemo domov toliko točk, kot naši rivali.

Tistim, ki smo na igrišču, smo navkljub sramotnemu porazu proti Krškem izkazali podporo. Mi v njih verjamemo, verjamemo v njihovo borbo, verjamemo v njihovo kvaliteto. Z rušenjem, žaljenjem, v tem momentu ne bomo storili nič dobrega. Potrebna je podpora, kot jo v letošnji sezoni izkazujemo že od prvega kola. Dobra urla, enotnost na tribuni, kemija z igriščem. Borba do zadnje minute.

Prvič se bo verjetno zgodilo, da bo kart za vse, ki bodo med nami premalo. Za gostovanje v Kopru dobimo Dragonsi 250 kart  po ceni 5 EUR .

ZATO JE PRIJAVA NUJNA!

Obvezna je prijava tako za tiste, ki prihajate z lastnimi prevozi, kot za tiste, ki boste prišli z organiziranim avtobusom. Cena prevoza je 8€ za člane in 10€ za nečlane. Tekma je ob 16:55, prodaja kart v Kopru bo od 15:30 do 16:30, odhod organiziranega busa (ali dveh) iz Ljubljane pa bo ob 13:30, zbor pol ure prej v Tivoliju.

Vsaka tekma do konca je sedaj finale. In temu primerno naj bo tudi vzdušje.

Green Dragons Ljubljana

 

Prijava za Koper