Gorica : Olimpija, nedelja 23.7 ob 20:20

Gorica : Olimpija

Tekma s Celjem je bila dokaz, da lahko tako igralci na terenu kot mi na tribunah s srcem in pripadnostjo dosežemo zelo veliko.

Na vseh nas je, da sedaj svoje predstave dvignemo še na višjo raven in Olimpijo zadržimo tam kjer ji je mesto: na vrhu tabele.

V nedeljo (23.7.) ob 20:20 gostujemo v Novi Gorici, kjer so naše številke in navijanje v zadnjem obdobju standardno na visokem nivoju.

Prijave za bus so odprte do četrtka zvečer na spletni strani, postopek prijavljanja pa enak kot vedno. Glede na število prijavljenih ljudi bo naknadno javljeno ali bo bus organiziran.

Cena prevoza s karto je 12 € za člane in 15 € za nečlane. Kdor se na tekmo odpravlja z lastnim prevozom lahko karto prevzame pred vhodom na našo tribuno, cena posamezne vstopnice je 5€.

AVTOBUS BO ORGANIZIRAN ZGOLJ OB ZADOSTNEM ŠTEVILU PRIJAV!

Aktivirajte svoje ekipe, da tudi letošnja gostovanja začnemo v našem stilu!

KJER IGRAŠ, TU SMO MI…

Prijave

 

Včlanjevanje

Članska izkaznica je v letošnjem letu (končno) zapakirana v lepo darilno škatlo, v kateri je nekaj nalepk in dva magneta, cena članske izkaznice pa je 35 EUR za stare in 45 EUR za nove člane. Včlanite se da preko spleta, v baru Krt ter pred vsako domačo tekmo.

Več informacij o včlanjevanju pa na TEJ POVEZAVI.

GD shop

V naši spletni trgovini so na voljo tudi nove torbice Ljubljana, kupite tudi majice Tribuna Sever in CopACABana. Prav tako bodo na voljo tudi ostali izdelki iz naše ponudbe.