Evropska sezona se pričenja | Olimpija – Qarabag, sreda ob 20:00

Evropska sezona se začenja!

Končno smo jih dočakali. Kvalifikacije za ligo prvakov se začenjajo, že prvi obračun sezone pa obeta spektakel na tribunah.

Cilj je jasen, čimboljše izhodišče pred povratno tekmo na najbolj oddaljenem »evropskem« gostovanju v zgodovini našega kluba. Tudi tam pravih Dragonsev ne bo manjkalo, a vse ob svojem času.

Najprej se za napredovanje spopademo v domači Ljubljani. O pomembnosti naše podpore je verjetno nesmiselno razpravljati, igramo tekmo, ki nas po seriji vsakoletnih razočaranj lahko končno pripelje do vidnejšega uspeha v Evropi.

V primeru napredovanja nas v naslednjem krogu namreč čakajo povsem premagljivi nasprotniki.

To pa pomeni eno samo stvar: pred nami je zgodovinska priložnost!

Vsi si želimo odmevnejšega uspeha Olimpije v tem tekmovanju in vseh norih gostovanj, ki jih takšne tekme prinašajo.

Karte, shop in včlanjevanje

Karte za nečlane so že na voljo v Bar Krt, cena je klasičnih 6€. Za vse stare člane(stara članska velja samo še na tej tekmi) in vse tiste, ki boste to postali letos so karte 3€ in kot vedno na voljo pred vhodom na našo tribuno.  Tam bo tudi naš shop, z nekaterimi novimi izdelki, kot so kratke hlače, majice ipd

Prav tako bo potekalo včlanjevanje v najboljšo navijaško skupino, tokrat za že jubilejno 30to sezono! Tako je, Green Dragons letos praznujemo 30 let obstoja, tako je cena članske letos simboličnih 30€.

PRAVI DRAGONS – PONOSEN  ČLAN! 

Zato ni izgovorov, v Stožice se gre tudi direktno iz dopusta, če bo potrebno!

Tifo šov je pripravljen, edina logična odločitev pa je, da se ga udeležite v maksimalnem številu!

Čas je, da svojo moč pokažemo vsej Evropi.

VSI na Sever!