Evropa | Olimpija – Crusaders, četrtek ob 20:00

Borba za Evropo!

V četrtek je na sporedu nova evropska tekma. Prvi del boja za napredovanje proti Severnim Ircem se bo odvijal v domačih Stožicah, kjer računamo tudi na tvojo prisotnost. Glasna podpora in tvoja ekipa na tribuni sta dovolj dobra razloga, da si z nami. Zadnje dogodke na stran, dejstvo pa je, da so ti dogodki le posledica vseh neumnosti, ki smo jim priča. Ta pot ni prava, na to opozarjamo že nekaj časa!

Sever mora grmeti, če ne drugega, zaradi naše skupine.

Tokrat ni nikakršnih izgovorov, v želji po zagotovitvi novih navijaških podvigov na mednarodni sceni, moramo v četrtek prispevati svoj delež k dobri popotnici pred žurko v Belfastu.

Tvoje mesto je tam, kjer domujejo najglasnejši – na Severu!

ULTRAS LJUBLJANA

Karte, shop in včlanjevanje

Karte za nečlane je cena klasičnih 6€. Vsi člani, ki ste to postali letos oz boste postali –  so karte 3€ in kot vedno na voljo pred vhodom na našo tribuno.

STARE ČLANSKE NE VELJAJO VEČ. 

Tam bo tudi naš shop, z nekaterimi novimi izdelki, kot so kratke hlače, majice Per pa fuzbal, Green Dragons,  ponatis Žabarjev ter tudi nove kape.

Prav tako bo potekalo včlanjevanje v najboljšo navijaško skupino, tokrat za že jubilejno 30to sezono! Tako je, Green Dragons letos praznujemo 30 let obstoja, tako je cena članske letos simboličnih 30€.

PRAVI DRAGONS – PONOSEN  ČLAN!